18/11/11

Πήγαν να κλέψουν τον Άδωνι?

Απόλυτο μυστήριο καλύπτει την απόπειρα εισβολής τεσσάρων αγνώστων στο σπίτι του υφυπουργού Ανάπτυξης, αρμόδιου για θέματα Ναυτιλίας, Άδωνι Γεωργιάδη, όπως έγινε γνωστό από αστυνομικές πηγές.

Το περίεργο περιστατικό συνέβη στις 4:30 τα ξημερώματα της Πέμπτης, όταν τέσσερα άτομα υπό άγνωστες μέχρι τώρα συνθήκες, προσπάθησαν να εισβάλλουν στο σπίτι του υφυπουργού. Δύο από τους άντρες άρχισαν να ανεβαίνουν τα σκαλοπάτια με κατεύθυνση το σπίτι και τα άλλα δύο άτομα περίμεναν στον εξωτερικό φράκτη της μονοκατοικίας και παρατηρούσαν.
Λόγω της προχωρημένης ώρας στη μονοκατοικία που βρίσκεται στο Μαρούσι, ήταν και ο κ. Γεωργιάδης με τη σύζυγό του και τα παιδιά τους και κοιμόντουσαν.
Μόλις ο φρουρός της κατοικίας του Άδωνι Γεωργιάδη αντιλήφθηκε τους 4 άνδρες, έβγαλε το υπερσιακό του όπλο και τους απείλησε, με αποτέλεσμα να τρέξουν και οι 4 και να εξαφανιστούν από την πίσω πλευρά της μονοκατοικίας.
Αμέσως σήμανε συναγερμός στην αστυνομία και αξιωματικοί έφθασαν στην μονοκατοικία του υφυπουργού Ανάπτυξης. Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες το κίνητρο θεωρείται η διάρρηξη, αλλά η αστυνομία δεν αποκλείει και κανένα άλλο ενδεχόμενο.