15/3/12

"Μπράβοι" του έκλεψαν 250 κατσίκια

Από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Έδεσσας Πέλλας  σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος εννέα ατόμων για τα κατά περίπτωση, αδικήματα της εκβίασης, της ληστείας, της παράνομης κατακράτησης και της παράβασης του Νόμου περί όπλων.
Για την υπόθεση αυτή συνελήφθησαν χθες το μεσημέρι στην Βεύη Φλώρινας από Αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Βεύης, δύο άνδρες  53 και 55 ετών, ενώ αναζητούνται να συλληφθούν εντός των ορίων του αυτοφώρου τα υπόλοιπα επτά (7) άτομα.
Ειδικότερα, οι προαναφερόμενοι ενεργώντας από κοινού και για λογαριασμό του 53χρονου, το πρωί της ιδίας ημέρας μετέβησαν στο ποιμνιοστάσιο 36χρονου  σε αγροτική περιοχή στην Φλαμουριά Πέλλας, λόγω προηγούμενων οικονομικών διαφορών των συλληφθέντων και του 36χρονου.
Δύο από τους δράστες που αναζητούνται, απείλησαν τον 36χρονο και στη συνέχεια ένας εκ των δύο, αφού τον απομόνωσε σε χώρο του ποιμνιοστασίου, με τη χρήση πιστολιού τον εξανάγκασε να υπογράψει υπεύθυνη δήλωση για την παραχώρηση (300) εριφίων και την εξόφληση του υπόλοιπου χρέους.
Παράλληλα, οι λοιποί δράστες αφαίρεσαν (250) ερίφια, τα φόρτωσαν σε δύο Ι.Χ. Φορτηγά αυτοκίνητα και τα μετέφεραν στο ποιμνιοστάσιο του 53χρονου που βρίσκεται σε αγροτική περιοχή στην Κέλλη Φλώρινας.

Στο ποιμνιοστάσιο του 53χρονου βρέθηκαν (219) από τα αφαιρεθέντα ερίφια και αποδόθηκαν στον παθόντα.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Έδεσσας.