30/3/12

Και οι Ρουμάνοι στο χαλκό

Συνελήφθη στην Πάτρα, από Αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, ένας αλλοδαπός υπήκοος Ρουμανίας, ηλικίας 26 ετών σε βάρος του οποίου και δυο συνεργών του, οι οποίοι αναζητούνται, σχηματίσθηκε δικογραφία για διάπραξη κλοπών κατ΄ εξακολούθηση
Ειδικότερα, οι δράστες ενεργώντας από κοινού αφαίρεσαν από σταθμό του ΟΣΕ στη Πάτρα, καλώδια χαλκού χρηματικής αξίας 100 ευρώ και τράπηκαν σε φυγή.
Για την ανεύρεση των δραστών, ενεργηθήκαν άμεσες αναζητήσεις από Αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, με αποτέλεσμα τον εντοπισμό και τη σύλληψη του 26χρονου.
Στη κατοχή του συλληφθέντα οι Αστυνομικοί βρήκαν τα καλώδια χαλκού που μόλις είχε αφαιρέσει, ένα μαχαίρι με μήκος λάμας 7,5 εκατοστών και ένα κλειδί αυτοκινήτου.

Από την έρευνα των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών που ακολούθησε, προέκυψε ότι ο 26χρονος προχθές (27-3-2012) το βράδυ, είχε αφαιρέσει από τον ίδιο σταθμό καλώδια χαλκού χρηματικής αξίας 1000 ευρώ. Επίσης το κλειδί του αυτοκινήτου που βρέθηκε στην κατοχή ανήκει σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο 59χρονου ημεδαπού, το οποίο είχε αφαιρεθεί πριν δυο χρόνια περίπου από την Πάτρα.
Ο συλληφθείς, θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών, ενώ τα καλώδια χαλκού που βρέθηκαν στη κατοχή του αποδόθηκαν στον υπεύθυνο του Ο.Σ.Ε.