21/5/12

Άφησαν το γάμο και πάνε για πουρνάρια

Αποθήκη λαθραίων καυσίμων που εντοπίστηκε πρόσφατα από την Ασφάλεια Δυτικής Αττικής
Κοτζάμ Οικονομική Αστυνομία και ασχολείται με  ...μικροπταίσματα; Αφήνουν τους λαθρέμπορους καυσίμων, τσιγάρων, ποτών κτλ  και  καταπιάνονται με οδοντίατρους,  ενδοκρινολόγους και αποδείξεις λιανικής πώλησης; Η μικροφοροδιαφυγή ασφαλώς και  είναι παράπτωμα και  πρέπει να έχει τις συνέπειες του νόμου, αλλά μια τόσο ισχυρή [;] υπηρεσία, μπορεί να αναλώνεται μόνο σ' αυτά. Είναι σαν η αστυνομία να πιάνει τους μικροέμπορους ναρκωτικών στην Ομόνοια και το Πολυτεχνείο και να αφήνει  τους Βαρόνους. Η Δίωξη Ναρκωτικών όμως επί παραδείγματι έχει τσακίσει και τους μεγαλέμπορους. Τα στοιχεία το δείχνουν άλλωστε!

                                      Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΕΝΔΟΚΡΙΝΟΛΟΓΟ Κ.Τ.Λ.


Από την Υπηρεσία Οικονομικής Αστυνομίας  πραγματοποιούνται έλεγχοι σε διάφορους επαγγελματικούς χώρους για τη διαπίστωση παραβάσεων της φορολογικής νομοθεσίας.
Κλιμάκια αστυνομικών του Τμήματος Κοινωνικής και Ασφαλιστικής Προστασίας της Υποδιεύθυνσης Οικονομικής Αστυνομίας, διενήργησαν το τελευταίο πενθήμερο, αστυνομικούς φορολογικούς ελέγχους σε ιατρεία σε διάφορες περιοχές της Αττικής.
Κατά τη διάρκεια των ελέγχων διαπιστώθηκαν παραβάσεις σε δύο (2) περιπτώσεις και ειδικότερα:

  •  Σε ιατρείο ενδοκρινολόγου στην Αγία Παρασκευή, ο γιατρός δεν είχε καταχωρήσει ασθενή στο βιβλίο επίσκεψης ασθενών και δεν είχε εκδώσει απόδειξη παροχής υπηρεσιών.
  •  Σε ιατρείο οδοντιάτρου στο Περιστέρι, διαπιστώθηκαν προγενέστερες εγγραφές στο πρόσθετο βιβλίο επίσκεψης ασθενών από την ημερομηνία θεώρησης του βιβλίου στην αρμόδια Δ.Ο.Υ.
Οι δικογραφίες που σχηματίσθηκαν, μετά την ολοκλήρωση της προανάκρισης, θα υποβληθούν στις αρμόδιες Εισαγγελίες Πλημμελειοδικών.
Παράλληλα ενημερώνονται και οι αρμόδιες Δ.Ο.Υ., ως προς την κίνηση της διοικητικής διαδικασίας.
Υπενθυμίζεται ότι στο τηλεφωνικό κέντρο της Υπηρεσίας, λειτουργεί όλο το 24ωρο, η ειδική τηλεφωνική γραμμή καταγγελιών 11012, όπου μπορούν να επικοινωνούν οι πολίτες.
Επιπλέον, οι πολίτες μπορούν να επικοινωνούν και μέσω ηλεκτρονικής αλληλογραφίας (e-mail) στη διεύθυνση 11012@hellenicpolice.gr.