26/5/12

Και παιδεραστής ο προαγωγός

Εξιχνιάστηκε υπόθεση μαστροπείας στη Χαλκίδα Ευβοίας
39χρονος υπήκοος Αλβανίας εξέδιδε την 30χρονη ομοεθνή σύζυγό του και ασελγούσε σε βάρος της ανήλικης κόρης της.
Εξιχνιάστηκε, μετά από πολυήμερη εμπεριστατωμένη αστυνομική έρευνα, που διεξήχθη από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Χαλκίδας, υπόθεση μαστροπείας στη Χαλκίδα Ευβοίας.
Στο πλαίσιο της έρευνας, διαπιστώθηκε ότι ένας 39χρονος υπήκοος Αλβανίας εξέδιδε την 30χρονη ομοεθνή σύζυγό, έναντι χρηματικής αμοιβής και ασελγούσε σε βάρος της 11χρονης κόρης της, που είχε αποκτήσει από παλαιότερη σχέση της.
Ειδικότερα, μετά από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών, οι αστυνομικοί αναζήτησαν, εντόπισαν και προσήγαγαν, πριν από δέκα ημέρες περίπου, την 30χρονη στο Τμήμα Ασφαλείας Χαλκίδας, η οποία όπως διαπιστώθηκε βρισκόταν παράνομα στην Χώρα μας, στερούμενη νομίμων ταξιδιωτικών εγγράφων και συνελήφθη προκειμένου να εφαρμοστεί σε βάρος της το μέτρο της διοικητικής απέλασης.

Από την μεθοδική και συστηματική έρευνα που διεξήχθη, προέκυψε ότι η 30χρονη από τις αρχές του 2010 εξαναγκαζόταν από τον 39χρονο σύζυγό της να έρχεται σε σεξουαλική επαφή με άνδρες Ασιατικής Καταγωγής (κυρίως Πακιστανούς) στην ευρύτερη περιοχή της Χαλκίδας, έναντι χρηματικής αμοιβής που κυμαινόταν από (10) έως (20) ευρώ, τα οποία καρπωνόταν ο σύζυγός της, ο οποίος έκλεινε και τα ραντεβού.
Επιπλέον προέκυψε ότι σε βάρος της 11χρονης κόρης της, ο 39χρονος πατριός της ενεργούσε κατ’ εξακολούθηση εδώ και περίπου ένα χρόνο, ασελγείς πράξεις εν γνώσει της μητέρας της και χωρίς την θέληση της κόρης της.
Από τους αστυνομικούς παραγγέλθηκε η ιατροδικαστική εξέταση της 11χρονης, ενώ σε βάρος της μητέρας της και του πατριού της που αναζητείται σχηματίσθηκε δικογραφία για τα κατά περίπτωση αδικήματα της μαστροπείας, κατάχρησης ανήλικης σε ασέλγεια, σωματικής βλάβης ανήλικης, ενδοοικογενειακής βίας και νομοθεσίας περί εκδιδομένων με αμοιβή προσώπων, η οποία υποβλήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας.
Τις έρευνες και την προανάκριση διεξάγει το Τμήμα Ασφαλείας Χαλκίδας.