14/6/12

Τον έσωσαν στον γκρεμό

Κοινή αστυνομική επιχείρηση της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Αττικής για τη διάσωση οδηγού που είχε πέσει σε γκρεμό με το όχημά του.
Εντοπίσθηκε η γεωγραφική θέση του μέσω της εκπομπής του σήματος του κινητού.
Σε κοινή αστυνομική επιχείρηση της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Αττικής εντοπίσθηκε και διεσώθη εγκλωβισμένος οδηγός που είχε πέσει σε γκρεμό με το αυτοκίνητό του στο 65ο χλμ. της Εθνικής Οδού Αθηνών – Σουνίου.

Η επιχείρηση απεγκλωβισμού έγινε σήμερα (13.06.2012) τα ξημερώματα, ύστερα από τον εντοπισμό της θέσης του εγκλωβισμένου οδηγού από το κινητό του τηλέφωνο. Ο οδηγός του αυτοκινήτου έπεσε στο γκρεμό τις πρώτες πρωινές ώρες, αφού έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του, χωρίς να γνωρίζει τη γεωγραφική θέση του σημείου που βρισκόταν.
Ο οδηγός του αυτοκινήτου μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ σε τοπικό νοσοκομείο για την παροχή πρώτων βοηθειών.
Επισημαίνεται ότι οι πολίτες μπορούν να καλούν τον αριθμό έκτακτης ανάγκης 112 ακόμα και σε περιπτώσεις που το κινητό τους τηλέφωνο δεν έχει κάρτα SIM ή που δεν λειτουργεί το δικό τους δίκτυο κινητής τηλεφωνίας, αλλά υπάρχει κάλυψη από άλλο δίκτυο στην τοποθεσία που βρίσκονται.