16/8/12

4 Αλβανοί λήστεψαν 82χρονη


Εξιχνιάστηκε άμεσα ληστεία σε βάρος 82χρονης στο Ράγιο Θεσπρωτίας και συνελήφθησαν τρεις αλλοδαποί
Ταυτοποιήθηκε άλλος ένας αλλοδαπός ως δράστης της ληστείας
Εξιχνιάστηκε, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηγουμενίτσας σε συνεργασία με το Αστυνομικό Τμήμα Σαγιάδας, υπόθεση ληστείας που είχε διαπραχθεί το βράδυ της 12-08-2012 εντός της οικίας 82χρονης στο χωριό Ράγιο της Θεσπρωτίας.
Για την υπόθεση αυτή συνελήφθησαν τρεις αλλοδαποί, υπήκοοι Αλβανίας, ηλικίας 21,24 και 27 ετών, κατηγορούμενοι για ληστεία και παράνομη είσοδο στη χώρα ενώ για τη συμμετοχή του στη ληστεία αναζητείται ακόμη ένας 25χρονος ομοεθνής τους.
Ειδικότερα, ύστερα από μεθοδική και εμπεριστατωμένη έρευνα που ενήργησαν οι αστυνομικοί, προέκυψε ότι το βράδυ της 12-08-2012 ο 21χρονος μαζί με τον 25χρονο, εισήλθαν στο διαμέρισμά της 82χρονης και αφού την ακινητοποίησαν, αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των (50) ευρώ ενώ οι άλλοι δύο δράστες ανέμεναν έξω από το σπίτι ως τσιλιαδόροι .
Για ον εντοπισμό των δραστών ενεργήθηκαν άμεσες αναζητήσεις, με αποτέλεσμα να εντοπιστούν και να συλληφθούν από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηγουμενίτσας με τη συνδρομή και της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών.
Το προανακριτικό έργο και οι έρευνες ενεργούνται από το Αστυνομικό Τμήμα Σαγιάδας.