6/9/12

Η είδηση είναι αλλού!

Ο Υπασπιστής του υπουργού "κόπηκε" από το πλάνο

Δυσαρέσκεια φαίνεται να έχουν προκαλέσει  στην Κατεχάκη, οι συχνές επισκέψεις του ΣΥΡΙΖΑ δια του Τομεάρχη του κ. Τσουκαλά. Η φωτογραφία … προδίδει μάλιστα και … ύφος: «Τι να σας κάνουμε που είσαστε 2ο κόμμα στη Βουλή …». Όχι και δικαιολογημένα πάντως, αφού οι ΣΥΡΙΖΑίοι, δείχνουν να ενδιαφέρονται πιο πολύ για τους λαθρομετανάστες παρά για τους Έλληνες!
Το "ξερό" δελτίο τύπου 
Με αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ συναντήθηκε ο Υπουργός Δημόσιας Τάξης και Προστασίας
του Πολίτη κ. Νικόλαος Δένδιας
Ο Υπουργός Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη κ. Νικόλαος Δένδιας συναντήθηκε σήμερα στο Υπουργείο με αντιπροσωπεία του Συνασπισμού Ριζοσπαστικής Αριστεράς (ΣΥΡΙΖΑ), αποτελούμενη από τον Τομεάρχη Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη και Βουλευτή του κόμματος κ. Δημήτριο Τσουκαλά, τον βουλευτή επίσης κ. Θεόδωρο Δρίτσα και τον Υπεύθυνο των Σωμάτων Ασφαλείας του ΣΥΡΙΖΑ κ. Αναστάσιο Μαυρόπουλο.
Κατά τη συνάντηση συζητήθηκαν ζητήματα όπως: η καταπολέμηση της εγκληματικότητας, το σχέδιο αναδιάρθρωσης της Ελληνικής Αστυνομίας, η παράνομη μετανάστευση και το «Δουβλίνο 3», η λειτουργία των Κέντρων Πρώτης Υποδοχής και των Κέντρων Φιλοξενίας Παράνομων Μεταναστών σύμφωνα με τα ευρωπαϊκά πρότυπα, η ενίσχυση της Υπηρεσίας Ασύλου, η αντιμετώπιση της ρατσιστικής βίας, το μισθολογικό των Σωμάτων Ασφαλείας, η τήρηση της νομιμότητας κατά τις συγκεντρώσεις με παράλληλο σεβασμό στο δικαίωμα της διαμαρτυρίας, η καταπολέμηση του οικονομικού εγκλήματος, το trafficking κ.α.