28/11/12

Έκλεβε μέλισσες ο 71χρονος


Δικογραφία σχηματίστηκε από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Γιαννιτσών, σε βάρος 71χρονου  που διέπραξε τέσσερις (4) ζωοκλοπές αφαιρώντας κυψέλες μελισσών σε δασική περιοχή του Ελευθεροχωρίου Πέλλας.
Αρχικά προηγήθηκε η καταγγελία ενός 53χρονου  για κλοπή δύο κυψελών αξίας 280 ευρώ κατά τις μεσημβρινές ώρες της 17.11.2012. Από την αστυνομική έρευνα και κατόπιν αξιοποίησης πληροφοριών, ο 71χρονος ημεδαπός ταυτοποιήθηκε ως δράστης της ανωτέρω περίπτωσης ζωοκλοπής, καθώς και άλλων τριών περιπτώσεων σε διάφορες χρονικές στιγμές.
Σε αστυνομική έρευνα αγροτικής περιοχής στον Πενταπλάτανο Πέλλας και στη συνέχεια της αποθήκης του 71χρονου παρουσία δικαστικού λειτουργού στα Γιαννιτσά βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν:
  • (4) κυψέλες ως μέρος κυψελών που είχαν αφαιρεθεί από 70χρονο ημεδαπό,
  • (8) ξύλινες κυψέλες χωρίς περιεχόμενο και (52) καπάκια κυψελών ως μέρος κυψελών που είχαν αφαιρεθεί από 43χρονο ημεδαπό,
  • (2) κυψέλες ως μέρος κυψελών που είχαν αφαιρεθεί από 40χρονο ημεδαπό και (4) διπλές ξύλινες κυψέλες ως μέρος κυψελών είχαν αφαιρεθεί από τον πατέρα του 40χρονου
  • (9) κυψέλες, των οποίων την κατοχή δεν μπορούσε να δικαιολογήσει .
Προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Ασφαλείας Γιαννιτσών.
Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του 71χρονου που δε συνελήφθη θα αποσταλεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Γιαννιτσών.