9/2/13

Τι φοβάται ο Δένδιας?


ΣΤΗΝ «ΑΡΓΩ» ΚΑΙ  2 ΚΑΤΑΖΗΤΟΥΜΕΝΟΙ

 
Από τους οχτώ  ληστές της Κοζάνης οι έξι διανυκτέρευσαν δυο βράδια [30-31/1/2013] στο ξενοδοχέιο «Αργώ» του Βόλου. Ανάμεσά τους οι 4 συλληφθέντες αλλά και δυο από τους 4 καταζητούμενους «συντρόφους» τους. Τα δυο τρίκλινα δωμάτια μάλλον νοίκιασε  στην οδό Δημητριάδος ο κρατούμενος Πολίτης. Έχει γίνει λήψη δακτυλικών αποτυπωμάτων και σε λίγες ώρες οι αρχές θα είναι πιθανόν σε θέση να γνωρίζουν  με ακρίβεια ποιοι είναι οι άλλοι δυο που καταζητούνται. Τηννίδια ώρα ο αμόδιος υπουργός κρατά ψηλά το πήχυ της τρομοκρατίας αφού σε σχετική ερώτηση για «ανθρώπινο πολιτικό στόχο»  απάντησε:

«Δυστυχώς, δεν μπορώ να το αποκλείσω. Σίγουρο είναι ότι κάποιοι αυτό επιδιώκουν εδώ και μήνες. Οι έρευνες βρίσκονται σε εξέλιξη. Σίγουρα δεν θα σταματήσουν εδώ, αλλά δεν θα ήθελα να επεκταθώ. Υπάρχουν όντως αρκετές ομάδες που συνδέονται μεταξύ τους, όπως και με φαινόμενα βίας γενικότερα. Αλλά αυτή τη στιγμή τουλάχιστον δεν βρισκόμαστε μπροστά σε ένα μαζικό φαινόμενο «αντάρτικου πόλεων».

 Κύκλοι τις Κατεχάκη εκτιμούν πως η εκτίμηση  Δένδια πηγάζει από το χτύπημα-μήνυμα με Καλάσνικοφ στο γραφείο του Αντώνη Σαμαρά στη Συγγρού και όχι από κάποια άλλη ένδειξη …