18/5/13

Έγδυναν τα Τρικαλινά Hotel

 
Συνελήφθησαν από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Πλατείας Δημοκρατίας, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης τέσσερις αλλοδαποί ηλικίας 21,23 26 και 28 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για τις κατά περίπτωση κατηγορίες της «Εγκληματικής Οργάνωσης», «Διακεκριμένων περιπτώσεων κλοπών», και παράβασης του Νόμου «Περί αλλοδαπών».
Ειδικότερα, έπειτα από ενδελεχή έρευνα αστυνομικών της παραπάνω Υπηρεσίας, σε συνεργασία με αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Τρικάλων εξιχνιάσθηκαν περιπτώσεις κλοπών που πραγματοποίησαν οι παραπάνω συλληφθέντες στις πόλεις της Θεσσαλονίκη και των Τρικάλων.
Συγκεκριμένα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, οι συλληφθέντες από τις αρχές έως τα μέσα Μαΐου του έτους 2013 ενεργώντας κατά περίπτωση με διαφορετική σύνθεση, προέβησαν στη διάρρηξη πέντε (5) Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτων, με τη χρήση αιχμηρού αντικειμένου, στην περιοχή του κέντρου της Θεσσαλονίκης, ενώ κατά το ίδιο χρονικό διάστημα εισήλθαν εντός τριών (3) δωματίων ξενοδοχείου των Τρικάλων, αφαιρώντας συνολικά τέσσερις (4) φορητούς ηλεκτρονικούς υπολογιστές, διάφορες ηλεκτρονικές συσκευές και αντικείμενα καθώς και το χρηματικό ποσό των 300 ευρώ.
Συνολικά κατασχέθηκαν, το χρηματικό ποσό των 700 ευρώ, ένας φορητός ηλεκτρονικός υπολογιστής και ένα ψαλίδι.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης, ενώ συνεχίζεται η έρευνα για τυχόν εμπλοκή τους σε άλλες αξιόποινες πράξεις.