7/6/13

Δραμινοί χασικλήδες ...

Ta βαζάκια τους
 
Συνελήφθησαν   στη Δράμα, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Δράμας, τρεις έλληνες  ηλικίας 50, 56 και 58 ετών, κατηγορούμενοι για τα κατά περίπτωση αδικήματα της διακίνησης και αγοράς ναρκωτικών.
Ειδικότερα, ύστερα από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών ότι ο 50χρονος δραστηριοποιείται στη διακίνηση ναρκωτικών, οργανώθηκε αστυνομική επιχείρηση. Στο πλαίσιο της επιχείρησης συνελήφθησαν οι δύο ημεδαποί, ηλικίας 50 και 56 ετών, διότι, όπως προέκυψε, απέκρυπταν, σε αγροτική περιοχή της Δράμας ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, την οποία στη συνέχεια διακινούσαν, τμηματικά, σε χρήστες της περιοχής.
Κατά τις έρευνες των αστυνομικών, εντοπίστηκαν στην παραπάνω αγροτική περιοχή ένα γυάλινο βάζο που περιείχε ακατέργαστη κάνναβη, βάρους 86,4 γραμμαρίων και άλλα τρία βάζα, με υπολείμματα κάνναβης, τα οποία και κατασχέθηκαν. Στην κατοχή του 50χρονου δράστη, βρέθηκε και κατασχέθηκε επίσης το χρηματικό ποσό των 120 ευρώ.
Από τις έρευνες, προέκυψε επίσης ότι οι δύο δράστες, το απόγευμα της 31-5-2013 διέθεσαν στον 58χρονο, ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης έναντι χρηματικού ποσού. Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, συνελήφθη επίσης και ο 58χρονος  στη Δράμα, ενώ σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν σπόροι κάνναβης, βάρους 10,1 γραμμάρια και μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης.

Σημειώνεται ότι οι δράστες ηλικίας 50 και 56 ετών έχουν απασχολήσει κατά το παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για το ίδιο αδίκημα.