29/8/13

"Κλαδεύουν" φόνους στην Ηλεία?


Ποιος δεν θέλει την Ιατροδικαστική Πατρών στα πόδια του;
Η Μαριάννα Χρονοπούλου

Ποιοι είναι αυτοί που επιδιώκουν τις Ιατροδικαστικές πράξεις  στον πολυδιεφθαρμένο [βλέπε: Χασίς με πηλίκιο] νομό της Ηλείας να τις κάνει τοπικός Ιατρός του  νοσοκομείου στον Πύργο και όχι η καθ’ ύλην αρμόδια Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πατρών που υπάγεται απ’ ευθείας στο υπουργείο Δικαιοσύνης?
Τι είχε συμβεί με την  Μαριάννα Χρονοπούλου-Μαυράκη που έλαβε χώρα στη Ζαχάρω Ηλείας και συγκεκριμένα στο δάσος Καϊάφα στις 27-6-2008?
Με ποιον επιχειρηματία «κολλητό» τοπικού Βουλευτή, είχε συνάψει σχέσεις το κορίτσι?  
Πως η κοπέλα «αυτοκτόνησε»  χωρίς να αφήσει έστω ένα  σημείωμα και έκλεισε το φάκελο η αστυνομία με τη βεβαιότητα ότι πρόκειται για αυτοκτονία?
Η  Μαριάννα βρέθηκε κρεμασμένη στο δέντρο με σχοινί τυλιγμένο στο λαιμό της και ένα σκαμπό δίπλα στα πόδια της, το οποίο «έδειχνε» ότι η ίδια το έσπρωξε, υπάρχουν όμως σοβαρές επιφυλάξεις και πολλά ερωτηματικά.
Το νοσοκομείο Πύργου στο οποίο έγινε  η νεκροτομή αποφάνθηκε «πως είναι αυτοκτονία».
Το κλαδί του δένδρου όμως από το οποίο κρεμάστηκε έχει ύψος 2.75 μέτρα.
Η Μαριάννα σύμφωνα με την αστυνομική της ταυτότητα είχε ύψος 1.65. Το σκαμνί στο οποίο ανέβηκε για να κρεμαστεί έχει ύψος 45 πόντους.
Η απλή αριθμητική μας λέει ότι αν προσθέσουμε το ύψος της Μαριάννας και το ύψος που έχει το σκαμνάκι μας κάνει 2 μέτρα και 10 πόντους!

Αυτά και άλλα πολλά θα μας απασχολήσουν και με τα πρώτα πρωτοβρόχια του Σεπτέμβρη, όπως και ο ανώτατος αξιωματικούλης που  δικαιολογήθηκε  στην Κατεχάκη ότι: « Όταν έχουμε ένα περιστατικό το στέλνουμε στο νοσοκομείο Πύργου, γιατί … παραπονιούνται οι συγγενείς στην Ηλεία  για τα έξοδα μεταφοράς στην Ιατροδοκαστική Υπηρεσία Πατρών …». Γελοιότητες αλλά

πάνω απ’ όλα ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΕΣ!