12/12/13

Τους μάντρωσαν ...

ΟΙ  2.830 φιάλες οινοπνευματωδών ποτών
 
Συνελήφθησαν  στη Μάνδρα Αττικής, από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης (Ομάδα ΔΙ.ΑΣ.) δύο (2) ημεδαποί, ηλικίας 54 και 42 ετών, οι οποίοι επέβαιναν σε Ι.Χ. φορτηγό αυτοκίνητο, ιδιοκτησίας του 54χρονου, εντός του οποίου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν χαρτοκιβώτια με 640 φιάλες οινοπνευματωδών ποτών επώνυμων εταιρειών αμφιβόλου γνησιότητας και χωρίς ταινία ειδικού φόρου κατανάλωσης.
Από την έρευνα που διενεργήθηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Δυτικής Αττικής, προέκυψε ότι οι ανωτέρω μαζί με τρείς (3) ημεδαπούς ηλικίας 63, 57 και 45 ετών, είχαν συγκροτήσει, από 6μηνου τουλάχιστον, εγκληματική ομάδα και εισήγαγαν παράνομα στη Χώρα μας, από τη Βουλγαρία, νοθευμένα οινοπνευματώδη ποτά (μπόμπες). Τα παραπάνω οινοπνευματώδη ποτά διέθεταν στην εγχώρια αγορά χωρίς παραστατικά, αποκομίζοντας κατ’ αυτόν τον τρόπο μεγάλα κέρδη.
Σε έρευνα που διενεργήθηκε σε στεγασμένη αποθήκη που είχαν νοικιάσει για τον σκοπό αυτό στη Νέα Πέραμο, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 200 χαρτοκιβώτια που περιείχαν 2.190 φιάλες νοθευμένων οινοπνευματωδών ποτών.
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.