7/9/14

Αποκαλύφθηκε ο δολοφόνος 2 χρόνια μετά

Μαχαιριά στην πλάτη  της μάνας
Εξιχνιάστηκε από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου και της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής και Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, η υπόθεση ανθρωποκτονίας 61χρονης ημεδαπής, που έγινε τον Ιούνιο του 2012 στη Ρόδο .
Ως προς το ιστορικό της υπόθεσης, το βράδυ της 20-6-2012 βρέθηκε από συγγενικό της πρόσωπο, η σορός της 61χρονης, με πολλαπλά τραύματα από αιχμηρό αντικείμενο, στην οικία της στη Ρόδο.
Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, δράστης της ανθρωποκτονίας είναι ο χρήστης, 26χρονος γιος της δολοφονηθείσας, ο οποίος την 19-06-2012, κατά τη διάρκεια αντιδικίας που είχε μαζί της, την τραυμάτισε θανάσιμα με μαχαίρι στη πλάτη, εντός της οικίας της, όπου είχε μεταβεί μαζί με 36χρονη αλλοδαπή, υπήκοο Ρωσίας, με την οποία διατηρούσε τότε σχέσεις και για την οποία η μάνα μιλούσε απαξιωτικά ...

Μετά το έγκλημα, οι δύο εμπλεκόμενοι αναστάτωσαν το χώρο, προκειμένου να αποπροσανατολίσουν τις έρευνες των διωκτικών Αρχών και να εμφανίσουν τη δολοφονία ως αποτέλεσμα ή με κίνητρο τη ληστεία.
Ο 26χρονος και η 36χρονη οδηγήθηκαν σήμερα (06-09-2014) στην Ανακρίτρια Πρωτοδικών Ρόδου, όπου μετά την ολοκλήρωση των απολογιών τους, κρίθηκαν προσωρινά κρατούμενοι, για ανθρωποκτονία από πρόθεση και παράνομη οπλοφορία και συνέργεια στην ανθρωποκτονία αντίστοιχα.