26/9/14

Τι είπε ο Μανώλης!

 



Ολοκληρώθηκε σήμερα διήμερο ενημερωτικών επισκέψεων (25 & 26-09-2014) από Δικαστικούς και Εισαγγελικούς Λειτουργούς της Αθήνας και του Πειραιά, στις εγκαταστάσεις της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών της Ελληνικής Αστυνομίας.

Στις ενημερωτικές αυτές επισκέψεις, που υλοποιήθηκαν με μέριμνα της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών, έλαβαν μέρος συνολικά εβδομήντα τρεις (73) Δικαστικοί και Εισαγγελικοί Λειτουργοί όλων των βαθμίδων.
Εκ μέρους της Ηγεσίας του Σώματος, χαιρετισμό απηύθυνε ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών, Ταξίαρχος Εμμανουήλ Πλουμής, ενώ η παρουσίαση της Υποδιεύθυνσης Βιολογικών και Βιοχημικών Εξετάσεων και Αναλύσεων πραγματοποιήθηκε από την Ταξίαρχο (Ε.Κ.) Πηνελόπη Μηνιάτη.
Οι Δικαστές και Εισαγγελείς είχαν την ευκαιρία να επισκεφθούν τα Τμήματα και τα Εργαστήρια της Διεύθυνσης και να ενημερωθούν από εξειδικευμένα στελέχη, για θέματα σχετικά με τις αρμοδιότητες και το έργο της Υπηρεσίας, καθώς και για τις εξελίξεις στον τομέα της σύγχρονης επιστημονικής διερεύνησης εγκληματικών υποθέσεων.