24/3/15

... Χαμένος στις σκέψεις του


Ο νεαρός ρώτησε μόνο κάποια στιγμή τους αστυνομικούς που βρίσκεται. Ύστερα βυθίστηκε στις σκέψεις του. Στον εισαγγελέα είπε μόνο το όνομά του, μετά ξανά σιωπή. Φάνηκε να αποκτά μια κάποια επαφή με το περιβάλλον όταν είδε τον πατέρα του.

Ο 24χρονος βρέθηκε τρεις μέρες μετά τη δολοφονία της ίδιας του της μητέρας σε κατάσταση σοκ να περιφέρεται ξυπόλητος, φορώντας μόνο ένα κοντομάνικο μπλουζάκι μέσα στο κρύο στις ερημιές του Χελμού.


Ήταν φανερό ότι δεν είχε επαφή με το περιβάλλον. Οι αστυνομικοί δεν κατάφεραν να του πα΄ρουν κουβέντα. Όμως όλα δείχνουν ότι το παλιό σοβαρό πρόβλημα του 24χρονου επανήλθε σε χειρότερη μορφή.
Τα ψυχολογικά προβλήματα του νεαρού ήταν γνωστά. Είχε νοσηλευτεί στο παρελθόν σε κλινική, είχε βελτιωθεί η κατάστασή του και είχε επιστρέψει στην οικογένειά του που τον φρόντιζε.
Τον τελευταίο καιρό όμως, λένε οι πληροφορίες, η κατάστασή του είχε αρχίσει και πάλι να επιδεινώνεται. Ο νεαρός είχε αρχίσει να δείχνει σημάδια επιθετικής συμπεριφοράς και στρεφόταν συχνά κατά των ίδιων του των γονιών.
Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο νεαρός ίσως κατάλαβε πως επίκειται νέος εγκλεισμός του στη φυλακή. Ίσως ήταν αυτή η σπίθα.