26/6/15

Πακιστανοί στα περίπτερα


Εξαρθρώθηκε, από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Νοτιοανατολικης Αττικης, εγκληματική ομάδα, τα μέλη της οποίας διέπρατταν κλοπες σε βάρος ιδιοκτητων περιπτερων κατα τις νυχτερινες ωρες στην περιοχη των Μεσογειων.
Συνελήφθησαν απο ανδρες της Υποδιευθυνσης Νοτιοανατολικης Αττικης  στην περιοχή του Αιγαλεω αλλα και του κεντρου της Αθηνας, τρια (3) μέλη σπείρας  υπήκοοι Πακισταν, ενώ αναζητούνται ένας ακομα υπηκοος Πακισταν καθως και άγνωστος αριθμός συνεργών τους.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, οι συλληφθέντες από κοινού με τους συνεργούς τους, το τελευταίο τετραμηνο τουλάχιστον, είχαν συστήσει σπείρα και κυριως νυχτερινες ωρες αφου παραβιαζαν περιπτερα αφαιρουσαν απο αυτα κυριως τσιγαρα, καρτες κινητων τηλεφωνων καθως και χρηματικα ποσα που ειχαν αφησει εντος των περιπτερων οι ιδιοκτητες τους. Στην κατοχη τους βρεθηκαν και κατασχεθηκαν πληθως διαρηκτικων εργαλειων,τροχοι κοπης καθως και το οχημα μετακινησης τους αλλα και μεταφορας των κλαπεντων αντικειμενων.
Μέχρι στιγμής, έχει εξακριβωθεί ότι έχουν διαπράξει δωδεκα (12) κλοπες στις περιοχες της Κερατεας,των Καλυβιων,του Μαρκοπουλου,του Κορωπιου καθως και μια (1) ληστεια στην περιοχη της Αναβυσσου.
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνων, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των συνεργών τους.