26/6/15

... Tετράδα

Τα Κατασχεμένα

Συνελήφθησαν  στην Ιαλυσό, ύστερα από οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ρόδου, τέσσερις ημεδαποί (τρεις άνδρες και μια γυναίκα), ηλικίας 29, 39, 32 και 33 ετών, κατηγορούμενοι για τα κατά περίπτωση αδικήματα της αποθήκευσης, κατοχής, διακίνησης και αγοράς ναρκωτικών ουσιών.
Όπως διακριβώθηκε κατά τη διερεύνηση υπόθεσης, ο 29χρονος με την 39χρονη κατείχαν ποσότητες ηρωίνης και ναρκωτικών χαπιών, τις οποίες διακινούσαν συστηματικά σε τοξικομανείς στην ευρύτερη περιοχή της Ιαλυσού Ρόδου.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας χθες το μεσημέρι πραγματοποιήθηκε στοχευμένος έλεγχος στον 33χρονο, ο οποίος λίγο νωρίτερα είχε μεταβεί στην κατοικία που διέμεναν οι δυο διακινητές (29χρονος και 39χρονη) για να προμηθευτεί ναρκωτικά και βρέθηκαν στην κατοχή του τέσσερα «φιξάκια» ηρωίνης.
Παράλληλα και ενώ βρίσκονταν σε εξέλιξη επιχείρηση διακριτής παρακολούθησης διαπιστώθηκε ότι, οι δυο διακινητές επιβιβάστηκαν σε αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 32χρονος και προσέγγισαν σημείο, όπου συνάντησαν άγνωστο άτομο στο οποίο πούλησαν ποσότητα ναρκωτικών ουσιών.
Άμεσα, αστυνομικοί που χειρίζονταν την υπόθεση ακινητοποίησαν το αυτοκίνητο και μετά από έλεγχο που διενέργησαν βρήκαν στην κατοχή του 29χρονου το χρηματικό πόσο των 245 ευρώ μαζί με δυο κινητά τηλέφωνα και στην κατοχή 39χρονης ένα κινητό τηλέφωνο.
Ακολούθησε έρευνα παρουσία Δικαστικού Λειτουργού στην κατοικία τους, όπου βρέθηκαν ποσότητα ηρωίνης βάρους 20,5 γραμμαρίων, μικροποσότητα και ακατέργαστης κάνναβης, καθώς και 67 ναρκωτικά χάπια.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν σήμερα στην κα. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου.