28/7/15

Δια χειρός Τσούκαλη

Σύλληψη έμπορου ναρκωτικών στο Ελευθέριος Βενιζέλος
 


Πριν από 20 ημέρες έφτασε στο γραφείο του ιδιωτικού ερευνητή Γιώργου Τσούκαλη η πληροφορία ότι ένας έμπορος ναρκωτικών πρόκειται να μεταφέρει από την Αθήνα στη Ρόδο σημαντική ποσότητα απαγορευμένων ουσιών.
«Πρώτη μας κίνηση ήταν να διασταυρώσουμε πόσο σοβαρές είναι οι πληροφορίες και αμέσως μετά φροντίσαμε εγώ και οι συνεργάτες μου να τις αξιοποιήσουμε κατάλληλα» λέει ο Γιώργος Τσούκαλης.

Αποτέλεσμα των κινήσεων που έγιναν σε συνδυασμό με την υποδιεύθυνση δίωξης ναρκωτικών που ενημερώθηκε αμέσως από τον ιδιωτικό ερευνητή ήταν η σύλληψη ενός Τουρκικής καταγωγής Έλληνα ο οποίος είναι κάτοικος Ρόδου και επιχειρούσε να ταξιδέψει από το Ελευθέριος Βενιζέλος έχοντας κρυμμένα μέσα στο σώμα του σε απόκρυφα σημεία 49 γραμμάρια πρέζα και 50 γραμμάρια μεθαμφεταμινης  που είναι συνθετική ουσία και αποτελεί εξέλιξη της αμφεταμίνης.
Ο συλληφθείς έκανε συχνά ταξίδια και προμηθευόταν ουσίες... είναι δε γνωστός στις διωκτικές αρχές από παρόμοιες δραστηριότητες στο παρελθόν και γνώριμος των φυλακών.

 «Θέλω να ευχαριστήσω ιδιαίτερα τον διοικητή ασφάλειας Αττικής Χρήστο Παπαζαφείρη καθώς επίσης και την υποδιεύθυνση δίωξης ναρκωτικών Αττικής για την άψογη συνεργασία που έφερε το επιθυμητό αποτέλεσμα της σύλληψης του αδίστακτου έμπορου ναρκωτικών» λέει ο Γιώργος Τσούκαλης.