9/7/15

Στη Ραφήνα μεσ' στο κέντρο ...




Ο Αναπληρωτής Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, κ. Γιάννης Πανούσης, επισκέφθηκε την Τετάρτη (8.7.2015) τη Ραφήνα στο πλαίσιο των επισκέψεών του σε αστυνομικά τμήματα, αλλά και των επαφών του με τους τοπικούς φορείς.
Τον Αναπληρωτή Υπουργό συνόδευαν ο Γενικός Γραμματέας Δημόσιας Τάξης, κ. Δημήτρης Αναγνωστάκης, ο Γενικός Γραμματέας Πολιτικής Προστασίας, κ. Τάσος Μαυρόπουλος, ο Γενικός Επιθεωρητής Αστυνομίας Νοτίου Ελλάδος, Αντιστράτηγος Κωνσταντίνος Μιχαιρίνας, ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Αττικής, Υποστράτηγος Ιωάννης Διαμαντόπουλος και ο Διευθυντής του Πολιτικού Γραφείου του Αναπληρωτή Υπουργού, κ. Βασίλης Μαστρογιάννης.

Αρχικά, ο Αναπληρωτής Υπουργός επισκέφθηκε το Δήμαρχο Ραφήνας, κ. Βασίλειο Πιστικίδη. Κατά τη συνάντηση συζητήθηκαν ζητήματα σχετικά με την αστυνόμευση στην περιοχή, ιδιαίτερα κατά την τουριστική περίοδο και τα Σαββατοκύριακα, ενώ έμφαση δόθηκε στην εμφανή αστυνόμευση στην πόλη.
Αμέσως μετά, πραγματοποιήθηκε επίσκεψη στο Λιμεναρχείο, όπου τους υποδέχθηκε ο Λιμενάρχης Ραφήνας, Πλοίαρχος του Λιμενικού Σώματος Ιωάννης Ρουσάκης, ο οποίος και τους ενημέρωσε για τα θέματα της αρμοδιότητάς του.
Τέλος, ο κ. Πανούσης επισκέφθηκε το Αστυνομικό Τμήμα Ραφήνας, όπου τον υποδέχθηκε ο Διοικητής, Αστυνομικός Υποδιευθυντής Παναγιώτης Αλεξανδρουπόλος. Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης, ξεναγήθηκε στους χώρους του Αστυνομικού Τμήματος. Επίσης, συζήτησε με το αστυνομικό προσωπικό θέματα αστυνόμευσης της περιοχής, κυρίως όσον αφορά στα θέματα καθημερινότητας.
«Στις δύσκολες ώρες που περνά η χώρα, οι πολίτες θα πρέπει να είναι και να νιώθουν ασφαλείς. Θέλω να σταθείτε στο πλευρό τους, να δείξετε έμπρακτα ότι η Ελληνική Αστυνομία βρίσκεται δίπλα στην κοινωνία, την υπηρετεί και την προστατεύει», τόνισε, μεταξύ άλλων, ο Αναπληρωτής Υπουργός, συνομιλώντας με το αστυνομικό προσωπικό.