3/8/15

Θυμήθηκε την ανήλικη ...


Στη σύλληψη νεαρού άντρα που διέθετε και αναρτούσε υλικό παιδικής πορνογραφίας, προχώρησαν αστυνομικοί του Τμήματος Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, έπειτα από σχετική καταγγελία παθούσας.
Πρόκειται για 32χρονο ημεδαπό, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για τα αδικήματα της Πορνογραφίας Ανηλίκων, της Παράνομης Βίας, της Απειλής, της Εξύβρισης και για παράβαση του Νόμου περί Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, ο συλληφθείς κατείχε και ανήρτησε υλικό παιδικής πορνογραφίας σε δημόσιο προφίλ που δημιούργησε σε χώρο κοινωνικής δικτύωσης, με αισθησιακές - γυμνές φωτογραφίες και βίντεο ανήλικης, με την οποία διατηρούσε σχέση κατά το παρελθόν. Το συγκεκριμένο προφίλ, που αρχικά έφερε δικό του ψευδώνυμο, στην πορεία το μετονόμασε χρησιμοποιώντας τα στοιχεία ταυτότητας της παθούσας, τα οποία επίσης χρησιμοποίησε σε καινούριο λογαριασμό που δημιούργησε, παραθέτοντας παράλληλα τον αριθμό κλήσης κινητού της τηλεφώνου, με αποτέλεσμα αυτή να δέχεται συνεχείς ενοχλήσεις.
Επιπλέον, κατά τον τελευταίο μήνα, σε μεταξύ τους τηλεφωνικές επικοινωνίες, την εξύβριζε, απειλώντας την ταυτόχρονα για την ζωή και τη σωματική της ακεραιότητα.