3/8/15

Έστειλε το δέμα στον ευατό του

Το χασίς

Στο πλαίσιο διερεύνησης υπόθεσης διακίνησης ναρκωτικών ουσιών και κατάλληλης αξιολόγησης στοιχείων, από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Ρόδου, εντοπίσθηκε σε αποθήκη μεταφορικής εταιρίας στη Ρόδο και κατασχέθηκε δέμα που περιείχε συσκευασίες κάνναβης.
Συγκεκριμένα πρόκειται για ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης συνολικού βάρους έξι κιλών και εβδομήντα έξι γραμμαρίων (6.076).
Όπως διακριβώθηκε από την αστυνομική έρευνα αποστολέας των ναρκωτικών είναι ένας 38χρονος ημεδαπός σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε ποινική δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για τα αδικήματα της μεταφοράς και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, στις 29.07.2015 ο κατηγορούμενος απέστειλε το δέμα με τα ναρκωτικά μέσω μεταφορικής εταιρίας που εδρεύει στην Αθήνα, με σκοπό να το παραλάβει ο ίδιος από υποκατάστημα της εταιρίας στη Ρόδο.
Το δέμα εντοπίσθηκε μετά την άφιξή του στο υποκατάστημα της Ρόδου και αφού τέθηκε σε διακριτική επιτήρηση, χθες (01.08.2015) το μεσημέρι κατασχέθηκε.
Η δικογραφία που σχηματίσθηκε από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Ρόδου θα υποβληθεί στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Ρόδου, ενώ η έρευνα της υπόθεσης συνεχίζεται σε συνεργασία με συναρμόδιες Αστυνομικές Υπηρεσίες του Πειραιά.