9/8/15

Οικοδόμος ο δολοφόνος

Οικοδόμος είναι ο φερόμος 60χρονος δράστης της δολοφονίας που σημειώθηκε τα ξημερώματα στην οδό Ιφίκλου στα Κρύα Ιτεών, ενώ η 57χρονη νεκρή σύζυγός του εργαζόταν στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο Παίδων.
Κοινό μυστικό φαίνεται πως ήταν οι βίαιοι καυγάδες του ζευγαριού, καθώς, σύμφωνα με πληροφορίες η άτυχη γυναίκα συχνά πήγαινε στην εργασία της με μώλωπες.
Μάχη για τη ζωή του, δίνει ο 30χρονος, μόνιμος στον Στρατό, γιος της οικογένειας, ο οποίος νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου με πολλαπλές μαχαιριές, κυρίως στο θώρακα.
Ο 30χρονος τραυματίστηκε σοβαρά από τις μαχαιριές του πατέρα του, ενώ κοιμόταν σε διπλανό δωμάτιο από αυτό που δολοφονήθηκε η μητέρα του.

Νεότερη ενημέρωση 10.29΄
Ο 60χρονος δράστης Κ.Α. μέχρι αυτή την ώρα δεν παραδεχθεί την πράξη του, ενώ φέρεται να αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα και να είχε απασχολήσει και κατά το παρελθόν τις αστυνομικές αρχές.
Όπως αναφέρει η επίσημη ανακοίνωση της τοπικής ΕΛ.ΑΣ. o 60χρονος συνελήφθη από αστυνομικούς το πρωί με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση της 57χρονης συζύγου του και απόπειρα ανθρωποκτονίας του 30χρονου γιού του.
 
Νεότερη ενημέρωση 09.37΄
Τραυματισμένος στο θώρακα νοσηλεύεται στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο στο Ρίο ο 30χρονος που τραυματίστηκε με μαχαίρι από τον πατέρα του, ο οποίος φέρεται να σκότωσε με αυτό και την σύζυγό του.
 Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες του patrastimes.gr, στις 1.30 περίπου τα ξημερώματα ο 60χρονος άνδρας μετά από έντονο καυγά με τη 57χρονη σύζυγό του, φέρεται να την σκότωσε χτυπώντας με μαχαίρι αρκετές φορές στο θώρακα.
Κατόπιν, διαπληκτίστηκε με τον 30χρονο γιο του, ο οποίος προσπάθησε να προστατεύσει τη μητέρα του, χτυπώντας τον και αυτόν με το μαχαίρι και τραυματίζοντάς τον σοβαρά.
Ο δράστης, στη συνέχεια, έφυγε από το σπίτι, ενώ μετά από αναζητήσεις της αστυνομίας εντοπίστηκε και συνελήφθη στο νέο λιμάνι. Εντός της ημέρας αναμένεται να εξεταστεί από ψυχολόγο.
Η αστυνομία αναζητά το μαχαίρι με το οποίο τελέστηκε η δολοφονία, καθώς αυτό δεν έχει ακόμα βρεθεί.
Σύμφωνα με μαρτυρίες, το ζευγάρι είχε συχνούς καβγάδες και ο 60χρονος φέρεται να ζήλευε παθολογικά τη σύζυγό του.