9/8/15

Ο συζυγοκτόνος πήγε να σκοτώσει και τον γιο

 
Συνελήφθη, σήμερα (09-08-2015) τις πρώτες πρωινές ώρες, στην Πάτρα, ημεδαπός άνδρας, ηλικίας 60 ετών, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία από πρόθεση και απόπειρα καθώς και για παράβαση του νόμου περί όπλων.
Ειδικότερα, από την έρευνα, που ενήργησαν οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, προέκυψε ότι ο δράστης, σήμερα (9-8-2015) λίγο μετά τα μεσάνυχτα, εντός της οικίας του στην Πάτρα, μετά από διαπληκτισμό που είχε με την 57χρονη σύζυγό του, την τραυμάτισε θανάσιμα καταφέρνοντας της πολλαπλά τραύματα στη θωρακική χώρα με αιχμηρό αντικείμενο (μαχαίρι).
Στη συνέχεια ο δράστης επιτέθηκε με το ίδιο μαχαίρι και στον 30χρονο γιο του, που εκείνη τη ώρα κοιμόταν σε άλλο δωμάτιο της οικίας, τραυματίζοντας τον σοβαρά στο θώρακα και διέφυγε πεζός.
Ο 30χρονος διακομίστηκε αρχικά με σταθμό του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο των Πατρών «Άγιος Ανδρέας» και στη συνέχεια στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών όπου νοσηλεύεται.
Άμεσα πραγματοποιήθηκαν αναζητήσεις και λίγη ώρα αργότερα εντοπίστηκε ο 60χρονος από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Δυτικής Ελλάδας, στην είσοδο του Νέου Λιμένα Πατρών, όπου και συνελήφθη.
Την προανάκριση και τις έρευνες ενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Πατρών.