28/9/15

Τους μάζεψαν


Συνελήφθησαν, σε διάφορες περιοχές της Αττικής, τέσσερις (4) ημεδαποί, σε βάρος των οποίων εκκρεμούσαν καταδικαστικές αποφάσεις και εντάλματα σύλληψης. Συγκεκριμένα:
1. Την 24-9-2015 συνελήφθη στις Αχαρνές, από αστυνομικούς του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, 41χρονος ομογενής από το Καζακστάν, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης του Ανακριτή Λάρισας για ληστεία.

2. Την 24-9-2015 συνελήφθη στο Παλαιό Φάληρο, από αστυνομικούς του Τμήματος Αναζητήσεων Προσώπων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, 48χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Καβάλας, με ποινή κάθειρξης δεκαέξι (16) ετών για τα αδικήματα της απόπειρας ανθρωποκτονίας, επικίνδυνης σωματικής βλάβης, παράνομης οπλοφορίας και οπλοχρησίας.
3. Την 22-9-2015 συνελήφθη στο Περιστέρι, από αστυνομικούς του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, 44χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσαν δύο (2) εντάλματα σύλληψης για ληστείες.
4. Την 22-9-2015 συνελήφθη στους Αγίους Αναργύρους, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Δυτικής Αττικής, 45χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης για ληστείες, κλοπή και παράβαση του Νόμου περί όπλων.
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στους αρμόδιους Εισαγγελείς