13/11/15

Πλαστογράφος


Συνελήφθη, από αστυνομικούς του Τμήματος Αναζητήσεων Προσώπων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, πρωινές ώρες χθες (12-11-2015), 53χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσαν δύο διωκτικά έγγραφα.
Πρόκειται για Ένταλμα Σύλληψης Ανακρίτριας 5ου Τακτικού Τμήματος Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης, με το οποίο διατάσσεται η σύλληψή του για τα αδικήματα:

  •  της Πλαστογραφίας με χρήση από κοινού, κατ’ εξακολούθηση, κατ’ επάγγελμα και συνήθεια, με συνολικό όφελος και προξενηθείσα ζημία συνολικά χρηματικού ποσού άνω των 30.000 ευρώ μετά την τροποποίηση σχετικού άρθρου και
  •  της Απάτης από κοινού, κατ’ εξακολούθηση, κατ’ επάγγελμα και συνήθεια, με συνολικό όφελος και προξενηθείσα ζημία συνολικά χρηματικού ποσού άνω των 30.000 ευρώ μετά την τροποποίηση σχετικού άρθρου,
ενώ σε βάρος του εκκρεμεί και Βούλευμα Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης, με το οποίο διατάσσεται η διατήρηση της ισχύος του προαναφερόμενου Εντάλματος Σύλληψης.
Ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του, οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.