30/11/15

Τυνήσιος με πρέζα

Ιδού

Συνελήφθησαν την Πέμπτη σε περιοχή της Αττικής, από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Κέρκυρας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κέρκυρας, σε συνεργασία με την Υποδιεύθυνση Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής, δύο άτομα, μία 30χρονη γυναίκα και ένας 22χρονος υπήκοος Τυνησίας, για διακίνηση ηρωίνης.
Αναλυτικότερα, στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Κέρκυρας μετέβησαν στην Αθήνα και μετά από συστηματική έρευνα, ταυτοποίησαν τη μεθοδολογία και τον τρόπο δράσης των δύο ατόμων στη διακίνηση ηρωίνης.

Στη συνέχεια, στο πλαίσιο οργανωμένης επιχείρησης που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη (26.11.2015) στην Αθήνα, εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν η 30χρονη και ο 22χρονος και σε έρευνες που ακολούθησαν, τόσο στην κατοχή τους όσο και στις οικίες τους, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:
· στην 30χρονη ηρωίνη βάρους (34,5) γραμμαρίων περίπου
· στον 22χρονο ποσότητα ηρωίνης, συνολικού βάρους (108,2) γραμμαρίων, μία ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας καθώς και δύο κινητά τηλέφωνα.
Οι δύο συλληφθέντες, με τη βάρος τους κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία, οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών.