12/11/15

« Bullying » στα Τρίκαλα


Μπράβο στην αστυνομία για τις συλλήψεις

Εξιχνιάστηκε, ύστερα από μεθοδικές και συντονισμένες ενέργειες του Αστυνομικού Τμήματος Τρικάλων της Διεύθυνσης Αστυνομίας Τρικάλων, υπόθεση επίθεσης σε βάρος 12χρονου μαθητή σχολείου της πόλης, από συμμαθητές του.
Συνελήφθησαν, χθες (11-11-2015) το βράδυ στα Τρίκαλα, από αστυνομικούς της προαναφερόμενης Υπηρεσίας, τέσσερις ανήλικοι και συγκεκριμένα τρεις ημεδαποί (δύο αγόρια και ένα κορίτσι) και ένας αλλοδαπός, υπήκοος Αλβανίας, ηλικίας 14 και 15 ετών, για τα αδικήματα της επικίνδυνης σωματικής βλάβης, της εξύβρισης και της απειλής κατά συναυτουργία.

Επιπλέον, συνελήφθησαν και οι γονείς των ανηλίκων δραστών για το αδίκημα της παραμέλησης εποπτείας ανηλίκου.
Ειδικότερα, ο 12χρονος δέχτηκε επίθεση, χωρίς σαφή αιτία, σε στάση λεωφορείου από μία ομάδα ανηλίκων, μεταξύ των οποίων και οι συλληφθέντες, οι οποίοι τον έριξαν στο έδαφος χτυπώντας τον σε διάφορα σημεία του σώματός του, ενώ ταυτόχρονα τον εξύβρισαν και τον απείλησαν.
Ο 12χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.
Οι συλληφθέντες αφέθηκαν ελεύθεροι, κατόπιν προφορικής εντολής του κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Τρικάλων, ενώ οι έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των συνεργών τους συνεχίζονται.
Την προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Τρικάλων.