12/11/15

Καθηγήτρια για κλοπές συναδέλφων


Στο πλαίσιο οργανωμένης αστυνομικής επιχείρησης του Αστυνομικού Τμήματος Στυλίδας Φθιώτιδας, συνελήφθη χθες (11-11-2015) το πρωί στη Στυλίδα, μία 42χρονη ημεδαπή εκπαιδευτικός, σε βάρος της οποίας σχηματίσθηκε δικογραφία, κακουργηματικού χαρακτήρα, για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών.
Ειδικότερα, κατόπιν καταγγελίας για διάπραξη κλοπών – αφαίρεση χρηματικών ποσών, σε βάρος εκπαιδευτικών και εργαζόμενης σε σχολείο της ανωτέρω περιοχής, οι αστυνομικοί προσημείωσαν χαρτονομίσματα των (20) ευρώ, τα οποία έδωσαν στους ανωτέρω, θέτοντας παράλληλα σε διακριτική παρακολούθηση το χώρο του σχολείου.

Ακολούθως και ενώ η 42χρονη αφαίρεσε το χρηματικό ποσό των (40) ευρώ, από την υπάλληλο, συνελήφθη από τους αστυνομικούς, στην κατοχή της οποίας βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, δύο (2) από τα προσημειωμένα χαρτονομίσματα.
Στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας, εξιχνιάσθηκαν δεκαεπτά (17) περιπτώσεις κλοπών, τις οποίες η 42χρονη είχε διαπράξει από τον Οκτώβριο του 2014, με τη λεία που να έχει αποκομίσει να ανέρχεται στα (1.070) ευρώ.
Προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Στυλίδας, ενώ η έρευνα συνεχίζεται προκειμένου να διαπιστωθεί η τυχόν εμπλοκή της 42χρονης και σε άλλες παρόμοιες υποθέσεις.