4/1/16

Στον Λευκό τον Πύργο



Πραγματοποιήθηκε σε ειδική εκδήλωση προς τιμήν του ρυθμιστή τροχονόμου, στην Πλατεία Λευκού Πύργου.
Ο Γενικός Επιθεωρητής Αστυνομίας Βορείου Ελλάδος, Αντιστράτηγος Δημήτριος Σοφιός, με το Γενικό Αστυνομικό Διευθυντή Θεσσαλονίκης, Υποστράτηγο Βασίλειο Κιμ. Μωυσίδη, αντάλλαξαν ευχές και προσέφεραν εθιμοτυπικά δώρα στο αστυνομικό προσωπικό της Διεύθυνσης Τροχαίας Θεσσαλονίκης.
Σκοπός της εκδήλωσης είναι η επιβράβευση των ρυθμιστών τροχονόμων, ανδρών και γυναικών, για την πολύτιμη προσφορά τους, η οποία αναγνωρίζεται καθημερινά από τους οδηγούς και πεζούς, ενισχύοντας ταυτόχρονα και το αίσθημα ασφάλειας και ικανοποίησης του κοινού.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο Πανοσιολογιότατος κ. Ευσέβιος, ως εκπρόσωπος του Μητροπολίτη Θεσσαλονίκης, ο Υφυπουργός Εξωτερικών κ. Ιωάννης Αμανατίδης, ο βουλευτής κ. Σταύρος Καλαφάτης, ο Δήμαρχος Αμπελοκήπων – Μενεμένης κ. Λάζαρος Κυρίζογλου, ο πρώην Υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη, κ. Σπύρος Βούγιας, ο Εισαγγελέας Εφετών Αθηνών, κ. Αργύριος Δημόπουλος.
Επίσης παρέστησαν ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Κεντρικής Μακεδονίας, Υποστράτηγος Νικόλαος Μπαντουβάκης, ο Βοηθός Γενικού Αστυνομικού Διευθυντή Θεσσαλονίκης, Ταξίαρχος Θεόδωρος Τυριακίδης, ο Δ/ντής της Δ/νσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, Ταξίαρχος Νικόλαος Ζησιμόπουλος, ο Δ/ντής της Δ/νσης Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης, Ταξίαρχος Γεώργιος Παντελάκος, ο Δ/ντής της Δ/σης Τροχαίας Θεσσαλονίκης, Ταξίαρχος Φώτιος Δομζαρίδης, ο Δ/ντής της Δ/νσης Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης, Α/Δ’ Μιλτιάδης Πουρσανίδης, ο Δ/ντής της Υποδ/νσης Εσωτερικών Υποθέσεων Βορείου Ελλάδος, Α/Δ’ Κων/νος Ανεστίδης, ο Υποδ/ντής της Δ/νσης Αστυνόμευσης Κρατικού Αερολιμένα Θεσσαλονίκης, Α/Υ’ Ευστράτιος Καρακοντίνος, Επίτιμοι Γενικοί Επιθεωριτές Αστυνομίας, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Δ.Ε.Θ., κ. Κυριάκος Ποζρικίδης, απόστρατοι αξιωματικοί του Σώματος, ο Πρόεδρος της Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού Παρ. Νομού Θεσσαλονίκης και άλλοι εκπρόσωποι Φορέων και Οργανισμών της πόλης.