4/1/16

Δώρα ...



Σύνταγμα

Καισαριανή




Χαλάνδρι


Κηφισία


Αιγάλεω


Πειραιάς




Γλυφάδα







Ο Αναπληρωτής Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, κ. Νίκος Τόσκας και ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγος Δημήτριος Τσακνάκης, συνοδευόμενοι από τον Γενικό Αστυνομικό Διευθυντή Αττικής, Υποστράτηγο Ιωάννη Διαμαντόπουλο και τον Διευθυντή της Διεύθυνσης Τροχαίας Αττικής, Ταξίαρχο Βλάσιο Βαλατσό, προσέφεραν σήμερα (31.12.2015) το μεσημέρι, εθιμοτυπικά δώρα σε τροχονόμους, ρυθμιστές κυκλοφορίας στο Σύνταγμα (συμβολή των οδών Βασιλίσσης Αμαλίας και Βασιλίσσης Σοφίας), στη Καισαριανή (διασταύρωση των οδών Λεωφόρος Μεσογείων και Κατεχάκη) και στο Χαλάνδρι (συμβολή των οδών Λεωφόρος Κηφισιάς και Εθνικής Αντιστάσεως).
Ο Αναπληρωτής Υπουργός Νίκος Τόσκας συνεχάρη το προσωπικό για το έργο που επιτελεί στον τομέα της οδικής ασφάλειας και ευχήθηκε η νέα χρονιά να φέρει σε όλους υγεία, δύναμη, ελπίδα και όραμα για ένα καλύτερο μέλλον.

Επίσης, ο Γενικός Γραμματέας Δημόσιας Τάξης κ. Δημήτρης Αναγνωστάκης, συνοδευόμενος από τον Υπαρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγο Κωνσταντίνο Τσουβάλα, τον Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Βορειοανατολικής Αττικής, Ταξίαρχο Πέτρο Κωνσταντή και τον Διευθυντή της Διεύθυνσης Τροχαίας Αστυνόμευσης του Αρχηγείου, Αστυνομικό Διευθυντή Γεώργιο Ελευθεράκη, ευχήθηκαν και προσέφεραν δώρα σε τροχονόμο, στην Κηφισιά (Πλατεία Πλατάνου).
Ο Αναπληρωτής Γενικός Γραμματέας Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης Τζανέτος Φιλιππάκος συνοδευόμενος από τον Προϊστάμενο Κλάδου Τάξης, Υποστράτηγο Χρήστο Δραγατάκη και το Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Δυτικής Αττικής, Ταξίαρχο Παναγιώτη Κορδολαίμη, προσέφεραν εθιμοτυπικά δώρα σε τροχονόμο, στο Αιγάλεω (συμβολή της Ιερά Οδού με την Θηβών).
Δώρα σε τροχονόμους στην Αττική προσέφεραν, ακόμα:
  • Ο Προϊστάμενος Επιτελείου του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγος Εμμανουήλ Κατριαδάκης και ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πειραιά, Ταξίαρχος Κωνσταντίνος Τσαρδινάκης στον Πειραιά (Πλατεία Κοραή).
  • Ο Γενικός Επιθεωρητής Αστυνομίας Νοτίου Ελλάδος, Αντιστράτηγος Κωνσταντίνος Μιχαιρίνας και ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Νοτιοανατολικής Αττικής, Ταξίαρχος Νικόλαος Κοκκίνης, στη Γλυφάδα (συμβολή των οδών Λ. Ποσειδώνος και Γρ. Λαμπράκη).
Σημειώνεται ότι νωρίτερα το πρωί το Μικτό Τμήμα Μουσικής της Ελληνικής Αστυνομίας και του Πυροσβεστικού Σώματος, έψαλε τα πρωτοχρονιάτικα κάλαντα.
Παράλληλα, η παιδική χορωδία και η χορευτική ομάδα των σχολών χορού, της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής και της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πειραιά καθώς και ο Πολιτιστικός Σύλλογος «Καπεταν Ευκλίδης» παρουσίασαν πρόγραμμα παραδοσιακών χορών και έψαλαν τα κάλαντα, στην Πολιτική και Φυσική Ηγεσία της Ελληνικής Αστυνομίας στην αίθουσα «Παύλος Μπακογιάννης» του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη.