21/1/16

Έδωσαν ζωή στη Δραπετσώνα

Της Θάλειας Χούντα
Τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν καθημερινά οι αστυνομικοί, τις γνωρίζουμε όλοι, ταυτοχρόνως αναγνωρίζουμε τις ιδιαιτερότητες αλλά και τον μέγιστο βαθμό επικινδυνότητας της εργασίας τους και το ¨ευχαριστώ¨, φαντάζομαι, το ακούν τακτικά σε όσα περιστατικά επεμβαίνουν.
 Η Θάλεια Χούντα με τους Βασίλη Μαστρογιάννη, Άρη Λιμπεράτο και τον Αργύρη Μπακαλώνη [σσ Crimes on air: Η κ. Χούντα έχει καταγγείλει συγκεκριμένους αξιωματικούς αφήνοντας σοβαρά υπονοούμενα για "συγκάλυψη" στις δυο δολοφονικές ενέργειες σε βάρος της. Σύζυγός της είναι ο δικηγόρος κ. Μπούρας].

 Ο Ποινικολόγος Νίκος Μπούρας με τους Μιχάλη Λαγουδάκο, Βασίλη Μαστρογιάννη, Άρη Λυμπεράτο και Άργύρη Μπακαλώνη

Αλλά και αφορμή για ποικίλα σχόλια ...
Η γράφουσα, συνεχίζοντας μία παλαιά οικογενειακή και ανιδιοτελή παράδοση, με μεγάλη χαρά έγινα αποδέκτης της τιμής, να εγκριθεί το αίτημά μου προς το Α.Τ. Δραπετσώνας και να είμαι χορηγός στο εορταστικό τραπέζι που έγινε σε μαγαζί του Πειραιά για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας. Και η χαρά ήταν μεγαλύτερη από την μεγάλη προσέλευση των αστυνομικών, την ζεστή ατμόσφαιρα που υπήρξε και την προσέλευση εκπροσώπων της πολιτικής και φυσικής ηγεσίας της ΕΛ.ΑΣ.
Παρευρέθηκαν κοντά στους αστυνομικούς ο Διευθυντής του Υπουργού Β. Μαστρογιάννης, ο υπασπιστής του Υπουργού αστυνομικός υποδιευθυντής Α. Λυμπεράτος, ο υπασπιστής του Αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ. αστυνομικός υποδιευθυντής Α. Μπακαλώνης και ο Διευθυντής του Πειραιά ταξίαρχος Κ. Τσαρδινάκης, δείχνοντας και αυτοί εμπράκτως στον Διοικητή του Τμήματος Αστυνόμο Α’ Μ. Λαγουδάκοτην αναγνώριση στον δύσκολο καθημερινό αγώνα των αστυνομικών αλλά και στο ότι η Δραπετσώνα «έχει ζωή».

Ο Μιχάλης Λαγουδάκος με τον Κώστα Τσαρδινάκη, Αργύρη Μπακαλώνη και τον Νίκο ΜπούραΚαλή δύναμη στους συγκεκριμένους αστυνομικούς, αλλά και γενικά σε όλους, με υγεία το νέο έτος και όσοι πολίτες έχουν την δυνατότητα για ένα επιπλέον έμπρακτο ¨ευχαριστώ¨ στην ΕΛ.ΑΣ., ας το κάνουν με χαρά. Αρκεί να θυμόμαστε πάντα, ότι αν μας συμβεί το οτιδήποτε, η πρώτη σκέψη μας είναι, να καλέσουμε την Αστυνομία. Ας αφήσουμε αυτή την πρώτη σκέψη, να προχωρήσει και στο επόμενο βήμα και να μας θυμίζει την Αστυνομία και όταν δεν την έχουμε ανάγκη.