7/7/16

Σπέρνουν και στο Αλιβέρι!

νωμένης αστυνομικής επιχείρησης του Τμήματος Ασφαλείας Χαλκίδας, συνελήφθη ο καλλιεργητής της φυτείαςΦυτεία με (139) συνολικά δενδρύλλια κάνναβης, εντοπίστηκε σε ευρύτερη αγροτική περιοχή του Αλιβερίου Ευβοίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών & Δημόσιας Ασφάλειας του Τμήματος Ασφαλείας Χαλκίδας.
Στο πλαίσιο οργανωμένης αστυνομικής επιχείρησης, συνελήφθη χθες (06-07-2016) το απόγευμα, ένας 50χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης.
Ειδικότερα οι αστυνομικοί, μετά από κατάλληλη αξιολόγηση – αξιοποίηση στοιχείων σχετικά με καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης, εντόπισαν τη φυτεία και έθεσαν αυτή σε διακριτική επιτήρηση.

Χθες το απόγευμα, ο 50χρονος προσέγγισε και εισήλθε στο χώρο της φυτείας όπου καλλιεργούσε τα δενδρύλλια, με σκοπό την περιποίησή τους, πλην όμως ακινητοποιήθηκε και συνελήφθη από τους αστυνομικούς.
Αναλυτικότερα από το χώρο της φυτείας, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:
  •  (75) δενδρύλλια κάνναβης, ύψους από (7) έως και (150) εκατοστών του μέτρου,
  •  (45) δενδρύλλια κάνναβης, εντός αυτοσχέδιου φυτωρίου, ύψους έως (5) εκατοστών του μέτρου,
  •  (19) δενδρύλλια κάνναβης (σε κατάσταση αποξήρανσης), ύψους από (70) έως και (100) εκατοστών του μέτρου, καθώς και
  •  μικροποσότητα κάνναβης, που βρέθηκε στην κατοχή του 50χρονου.
Την έρευνα και το προανακριτικό έργο ενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Χαλκίδας, ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας.