15/7/16

Με την Ένωση Απόστρατων Αξιωματικών Αστυνομίας Πόλεων

Ένωση Απόστρατων Αξιωματικών Αστυνομίας Πόλεων

Με την Πανελλήνια Ένωση Απόστρατων Αξιωματικών Αστυνομίας Πόλεων συναντήθηκε στις 15 Ιουλίου 2016, ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγος Κωνσταντίνος Τσουβάλας.

Στη συνάντηση συμμετείχαν ο Προϊστάμενος του Κλάδου Οικονομικοτεχνικής Υποστήριξης και Πληροφορικής, Υποστράτηγος Γεώργιος Κωτσάκης, ο Προϊστάμενος της Γενικής Διεύθυνσης Οικονομικών και Επιτελικού Σχεδιασμού, Υποστράτηγος Σωτήριος Πανούσης, ο Διευθυντής του Επιτελικού Γραφείου του Αρχηγού, Ταξίαρχος Στυλιανός Βολυράκης, ο Προϊστάμενος του Κλάδου Διοικητικής Υποστήριξης και Ανθρώπινου Δυναμικού, Ταξίαρχος Αχιλλέας Σκανδάλης, ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Οικονομικών, Ταξίαρχος Αναστάσιος Μανιάτης, η Διευθύντρια του Ταμείου Επικουρικής Ασφάλισης και Πρόνοιας Απασχολουμένων στα Σώματα Ασφαλείας, Ταξίαρχος Παναγιώτα Χαρώνη,
o Αστυνομικός Διευθυντής Χαράλαμπος Αλεξόπουλος και ο Αστυνομικός Υποδιευθυντής Κωνσταντίνος Πλατιάς της Διεύθυνσης Οικονομικών, καθώς και ο Αστυνόμος Α’ Παναγιώτης Κασσελάκης της Γενικής Διεύθυνσης Οικονομικών και Επιτελικού Σχεδιασμού.

Από την Πανελλήνια Ένωση Απόστρατων Αξιωματικών Αστυνομίας Πόλεων παρέστησαν ο Πρόεδρος Ηλίας Παπαευθυμίου και ο Γενικός Γραμματέας Ηλίας Καρακώστας.

Στο πλαίσιο της συνάντησης, τέθηκαν και συζητήθηκαν αναλυτικά θέματα θεσμικού, οικονομικού και συνταξιοδοτικού χαρακτήρα, ενώ υπήρξε εποικοδομητική ανταλλαγή απόψεων και προτάσεων.

Επιπλέον, ο κ. Αρχηγός αναφέρθηκε στο σημαντικό ρόλο που διαδραματίζουν διαχρονικά οι απόστρατοι και εξήρε την προσφορά τους στο Σώμα και την κοινωνία.