18/7/16

Φιλικό το κλίμα


Την Παρασκευή, 15 Ιουλίου 2016 και ώρα  20:00, το Προεδρείο της Ένωσης Νοτιανατολικής Αττικής καθώς και το εκλεγμένο Μέλος στο Συμβούλιο Μεταθέσεων Ν/Α Αττικής, Χρυσάφης Αργυρούδης, και ο Αντιπρόσωπος στην Π.Ο.ΑΣ.Υ., Γιώργος Τσαπάρας, συναντήθηκαν με το Γενικό Αστυνομικό Διευθυντή Αττικής, Υποστράτηγο κ. Χρήστο Δραγατάκη.
Κατά την επίσκεψη, ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Αττικής, ενημερώθηκε εκ νέου για τα προβλήματα των Τμημάτων Τάξης, Ασφαλείας, Τροχαίας και Διαβατηρίων της Νοτιανατολικής Αττικής καθώς και της Διεύθυνσης Αστυνόμευσης Αερολιμένα Αθηνών.

Από την πλευρά του, το Προεδρείο της Ένωσης Ν/Α Αττικής, τόνισε την επιτακτική ανάγκη  ενίσχυσης των Υπηρεσιών που εδρεύουν στα γεωγραφικά όρια της Νοτιανατολικής Αττικής και της Διεύθυνσης Αστυνόμευσης Αερολιμένα Αθηνών και ζητήθηκε η καθολική ικανοποίηση των αιτημάτων των συναδέλφων που επιθυμούν να μετατεθούν στις προαναφερόμενες Υπηρεσίες προκειμένου να είναι σε θέση να ανταπεξέλθουν στο έργο τους για την αντιμετώπιση της καλπάζουσας εγκληματικότητας αλλά και της εύρυθμης λειτουργίας του Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών που αποτελεί καθρέπτη της χώρας μας στο εξωτερικό και συμβάλλει στην Διεθνή εικόνα, έχοντας άμεση σχέση με την βαριά βιομηχανία του τουρισμού.
Ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Αττικής μας βεβαίωσε ότι θα κάνει ότι είναι δυνατό στα πλαίσια των δυνατοτήτων που έχουν δημιουργηθεί για να ενισχυθούν οι Υπηρεσίες της Νοτιοανατολικής και ειδικά τα Τμήματα Τάξης.
Επίσης, μας επεσήμανε ότι ήδη έχει ολοκληρώσει τις εργασίες της επιτροπή, στην οποία ήταν ο ίδιος Πρόεδρος, που συστάθηκε για την αξιολόγηση στόχων αλλά και την απεμπλοκή μεγάλου αριθμού αστυνομικών από τα επίσημα και την κρατική ασφάλεια.
Εμείς τον ευχαριστούμε για την κατανόηση των προβλημάτων και την πρόθεση του να ενισχύσει τις Υπηρεσίες της Νοτιοανατολικής και αναμένουμε τα αποτελέσματα.