15/7/16

Πολύ χρήμα ....

Θα μας τρελάνουν οι Θεσσαλονικείς της Δίωξης

Τα ΝτοκουμένταΕξαρθρώθηκε από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης«οικογενειακή επιχείρηση» εμπορίας ναρκωτικών ουσιών και διακίνησης λαθραίων τσιγάρων, ως μέλη της οποίας συνελήφθησαν τρεις ομογενείς, ηλικίας 53 (πατέρας), 47 (μητέρα) και 25 (γιος) ετών.
Σε βάρος των συλληφθέντων σχηματίστηκε δικογραφία, για παράβαση των Νόμων «Περί Ναρκωτικών» και «Περί Τελωνειακού Κώδικα».
Ειδικότερα, σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε σε υπόγεια αποθήκη της οικίας των συλληφθέντων, μεσημβρινές ώρες χθες (14-07-2016), στην περιοχή της Ευκαρπίας, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά (13.940) πακέτα τσιγάρα και (434) συσκευασίες καπνού, τα οποία δεν έφεραν την Ειδική Ταινία Φόρου Κατανάλωσης του Ελληνικού Δημοσίου.

Επίσης, σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο στον κήπο της οικίας, ο οποίος ήταν περιφραγμένος και επιμελώς καλυμμένος,βρέθηκαν, εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν (24) δενδρύλλια κάνναβης από (0,45) μέτρα έως (3,30) μέτρα ύψους περίπου και ένα (1) λάστιχο ποτίσματος ελεγχόμενης ροής σταγονιδίων.
Επιπλέον, εντός χρηματοκιβωτίου βρέθηκε και κατασχέθηκε το χρηματικό ποσό των (347.120) ευρώ, ως προερχόμενο από εμπορία ναρκωτικών ουσιών και αφορολόγητων τσιγάρων.
Τέλος, στην κατοχή των συλληφθέντων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τρία (3) κινητά τηλέφωνα, που χρησιμοποιούσαν για τις παράνομες συναλλαγές τους.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.