19/10/16

Στο μαρσπιέ ...

Oι Αποδείξεις


Στον εντοπισμό ναρκωτικών ουσιών και τη σύλληψη ενός 32χρονου αλλοδαπού προέβησαν, πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, στελέχη της Περιφερειακής Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών και του Γραφείου Ασφαλείας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ηγουμενίτσας.
 Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια ελέγχου που διενεργήθηκε στην πύλη του λιμένα εξωτερικού Ηγουμενίτσας σε Ι.Χ.Ε. όχημα με οδηγό τον ανωτέρω, εντοπίστηκε σε ειδικά διαμορφωμένη κρύπτη στα μαρσπιέ (δεξιά και αριστερά) του οχήματος, καθώς επίσης και στο μισό ντεπόζιτο καυσίμων,
ποσότητα ναρκωτικής ουσίας, πιθανόν ακατέργαστη ινδική κάνναβη, συσκευασμένη σε είκοσι επτά (27) νάιλον συσκευασίες, συνολικού μικτού βάρους δεκαεπτά κιλών και επτακοσίων ογδόντα γραμμαρίων (17,780 kgr). Επιπλέον, ο συλληφθείς στερούνταν επί του διαβατηρίου του σφραγίδα εισόδου στην ελληνική επικράτεια.

 Από την οικεία Λιμενική Αρχή, που διενεργεί την προανάκριση,  κατασχέθηκε η ποσότητα της ναρκωτικής ουσίας καθώς και το Ι.Χ.Ε. όχημα, ενώ ο 32χρονος πρόκειται να οδηγηθεί ενώπιον του κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσπρωτίας κατά την αυτόφωρη διαδικασία.