6/12/16

Για καλό σκοπό



Φιλανθρωπικός αγώνας καλαθοσφαίρισης πραγματοποιήθηκε, με πρωτοβουλία του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, στο Κλειστό Γυμναστήριο «Αντώνιος Τρίτσης», στο Χολαργό.
Στον αγώνα συμμετείχαν η ομάδα καλαθοσφαίρισης της Ελληνικής Αστυνομίας και η ομάδα παλαίμαχων καλαθοσφαιριστών του Συλλόγου Βετεράνων Καλαθοσφαιριστών Ελλάδος.
Στην ομάδα των παλαίμαχων καλαθοσφαιριστών συμμετείχαν Γιάννης Γιαννούλης, Χρήστος Κωνσταντινίδης (Πρόεδρος), Νίκος Κασουρίδης, Δημήτρης Καζιάνης, Γιώργος Σκροπολίθας, Μιχάλης Υφαντής, Γιάννης Μολφέτας, Σωτήρης Καραποστόλου, Νίκος Μπουντούρης, Βαγγέλης Λογοθέτης, Νάσος Χούμπαυλης και προπονητής ο Γιάννης Ιωαννίδης.
Στην ομάδα καλαθοσφαίρισης της Ελληνικής Αστυνομίας συμμετείχαν οι Θωμάς Νίκου, Θεμιστοκλής Κουπίδης, Νικόλαος Τσούτσος, Χρήστος Ντακούλιας, Βασίλειος Ντιφαντής, Δημήτριος Βαινάς, Αναστάσιος Κωνσταντώνης, Αθανάσιος Πρωτοπαπαδάκος, Παντελής Κανέλης, Δημήτριος Μαλούκος, Σεραφείμ Θέος, Ηλίας Καλαντωνέας, Γεώργιος Μπάκας, Σωτήριος Κόλιας και προπονητής ο Κωνσταντίνος Αρίδας.

Νικήτρια αναδείχτηκε η ομάδα των παλαίμαχων καλαθοσφαιριστών με σκορ 72-73.
Στον αγώνα οι θεατές αντί εισιτηρίου προσέφεραν είδη πρώτης ανάγκης (τρόφιμα, φάρμακα, ρούχα κ.λπ.) τα οποία θα προσφερθούν σε φιλανθρωπικά ιδρύματα της χώρας.
Τη διοργάνωση παρακολούθησαν και τίμησαν με την παρουσία τους ο Αναπληρωτής Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Εσωτερικών Τζανέτος Φιλιππάκος, ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγος Κωνσταντίνος Τσουβάλας και διακεκριμένοι παλαίμαχοι καλαθοσφαιριστές όπως ο Παναγιώτης Γιαννάκης και ο Δημήτρης Διαμαντίδης.
Παραβρέθηκαν επίσης, ο Υπαρχηγός του Σώματος, Αντιστράτηγος Ιωάννης Διαμαντόπουλος, η Προϊσταμένη του Επιτελείου Αντιστράτηγος Ζαχαρούλα Τσιριγώτη, ο βοηθός της Προϊσταμένης του Επιτελείου Υποστράτηγος Εμμανουήλ Σφακιανάκης, ο Προϊστάμενος Κλάδου Τάξης Υποστράτηγος Βασίλειος Τζίγκος, ο Προϊστάμενος Κλάδου Αλλοδαπών και Προστασίας Συνόρων, Υποστράτηγος Εμμανουήλ Γρηγοράκης, ο Προϊστάμενος Κλάδου Διοικητικής Υποστήριξης και Ανθρωπίνου Δυναμικού, Ταξίαρχος Αχιλλέας Σκανδάλης, άλλοι ανώτατοι και ανώτεροι Αξιωματικοί, καθώς και αστυνομικό προσωπικό με τις οικογένειές του.
Σημειώνεται ότι στο πλαίσιο του αγώνα, με πρωτοβουλία Συλλόγων Καλαθοσφαίρισης της Αττικής, μοιράστηκαν συμβολικά δώρα όπως αθλητικές εμφανίσεις, μπάλες κ.λπ αναμνηστικά των ομάδων, σε όλα τα παιδιά που παρακολούθησαν τον αγώνα.