16/1/17

Τα Λιβαδιότικα

Οι Κρύπτες του




Συνελήφθη  λίγο μετά τα μεσάνυχτα στη Λιβαδειά, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Λιβαδειάς, ένας 44χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών.
Ειδικότερα, μετά από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, σχετικά με διακίνηση ποσοτήτων ηρωίνης από τον 44χρονο, τις οποίες προμηθεύεται από περιοχή των Αθηνών, οι αστυνομικοί οργάνωσαν επιχείρηση στο πλαίσιο της οποίας εντοπίσθηκε ο δράστης να επιβαίνει σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και τέθηκε σε διακριτική παρακολούθηση.

Ο 44χρονος ακινητοποιήθηκε έξωθεν της οικίας του και κατά τη διενέργεια ενδελεχούς αστυνομικού ελέγχου στο ανωτέρω όχημα, βρέθηκαν επιμελώς κρυμμένες σε ειδικά διαμορφωμένη κρύπτη, εντός της πλαφονιέρας του αυτοκινήτου και κατασχέθηκαν, (4) αυτοσχέδιες νάιλον συσκευασίες, οι οποίες περιείχαν ποσότητες ηρωίνης, συνολικού μεικτού βάρους (42) γραμμαρίων.
Από τους αστυνομικούς ομοίως κατασχέθηκε και το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, ιδιοκτησίας του 44χρονου, ως μέσο για τη διευκόλυνση της διακίνησης ναρκωτικών ουσιών.
Την προανάκριση διενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Λιβαδειάς, ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Λιβαδειάς.