19/1/17

Πρεζόνια στο φόνο

Αποτέλεσμα εικόνας για μαχαιρι φονος

Στα ίχνη των δραστών της δολοφονίας 67χρονου, τα ξημερώματα της Κυριακής, μέσα στο σπίτι του στην Κατερίνη, έφθασε η τοπική Υποδιεύθυνση Ασφαλείας.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ήδη προσήχθησαν, ομολόγησαν την πράξη τους και αναμένεται να συλληφθούν μόλις εκδοθούν τα σχετικά εντάλματα, ένας 28χρονος Γεωργιανός και μία 30χρονη Ρωσίδα.

Οι δράστες, και οι δύο χρήστες ναρκωτικών, υπέδειξαν στους αστυνομικούς το φρεάτιο μέσα στο οποίο είχαν πετάξει το μαχαίρι με το οποίο σκότωσαν -με περισσότερα από δέκα χτυπήματα κυρίως στην κοιλιακή χώρα- τον άτυχο 67χρονο, καθώς και το ένα από τα δύο κινητά τηλέφωνα που του αφαίρεσαν -του πήραν επίσης 40 ευρώ και μία αλυσίδα.


Όπως αναφέρουν αστυνομικές πηγές, πρώτη στο σπίτι του θύματος μπήκε η γυναίκα, με σκοπό να κλέψει. Ο 67χρονος την αντιλήφθηκε και αντιστάθηκε και τότε η 30χρονη τον μαχαίρωσε. Για να τη βοηθήσει μπήκε στο σπίτι και ο 28χρονος, που μαχαίρωσε και αυτός τον συνταξιούχο υδραυλικό με το ίδιο μαχαίρι.

Υπενθυμίζεται ότι τα ξημερώματα της περασμένης Κυριακής η Αστυνομία ειδοποιήθηκε από την Πυροσβεστική, για φλεγόμενο όχημα στον περιφερειακό δρόμο της Κατερίνης. Αστυνομικοί που μετέβησαν στο σημείο διαπίστωσαν ότι δεν υπήρχε κανείς μέσα στο αυτοκίνητο που καιγόταν, παρά μόνο ένα καμένο κινητό τηλέφωνο -το δεύτερο του θύματος. Μέσω των πινακίδων του οχήματος, έφθασαν στην ισόγεια κατοικία του 67χρονου, στην περιοχή Παράδεισος, όπου τον βρήκαν δολοφονημένο.