27/1/17

Τι ετοιμάζει ο Ιωάννης?

Λέμε μήπως!
Αποτέλεσμα εικόνας για υπαρχηγος διαμαντοπουλος
Μετά την ... ανορθόδοξη αποστρατεία του, το μνμ του χωρίς ούτε μια αναφορά ή υπαινιγμό προκαλεί εντύπωση. Για ποια θεσμική θέση πηγαίνει ο Υπαρχηγός ή τι του έχουν τάξει?
Ο Επίτιμος Υπαρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγος (ε.α) Ιωάννης Διαμαντόπουλος απηύθηνε το παρακάτω μήνυμα στο αστυνομικό προσωπικό, το οποίο διαβιβάσθηκε μέσω ηλεκτρονικής αλληλογραφίας (Police On Line) σε όλες τις αστυνομικές υπηρεσίες:
«Ολοκληρώνοντας την υπηρεσιακή μου σταδιοδρομία και αποχωρώντας από την ενεργό υπηρεσία, μετά τις τελευταίες κρίσεις, θα ήθελα να αποχαιρετήσω και να εκφράσω εκ βάθους καρδίας τις ευχαριστίες μου σε όλους τους άνδρες και τις γυναίκες της Ελληνικής Αστυνομίας. Όλους εσάς που συνεργαστήκαμε στον πολυετή αυτό καθημερινό αγώνα, για την καθοριστική συμβολή σας στην υλοποίηση του έργου της Ελληνικής Αστυνομίας, ως θεσμού της Δημοκρατίας και του Κράτους Δικαίου.

Όλο το προσωπικό της Ελληνικής Αστυνομίας επιτελεί με ζήλο, ευσυνειδησία και αυταπάρνηση το δύσκολο και απαιτητικό αστυνομικό λειτούργημα, πολλές φορές μάλιστα κάτω από ιδιαίτερα δυσμενείς συνθήκες και επικίνδυνες περιστάσεις.
Προς όφελος της πατρίδας και του κοινωνικού συνόλου, οφείλουμε όλοι να συνεχίσουμε τον αγώνα μας, προκειμένου να συμβάλλουμε στην εμπέδωση του αισθήματος ασφαλείας των πολιτών και του κλίματος κοινωνικής ειρήνης, στη βελτίωση των συνθηκών εργασίας του προσωπικού και την πρόοδο του Σώματος γενικότερα.
Οι αξίες και τα ιδανικά που υπηρετούμε ως Αστυνομικοί, μας συνοδεύουν πάντα και μας κάνουν υπερήφανους που ανήκουμε στη μεγάλη αστυνομική οικογένεια.
Το ταξίδι στην Ελληνική Αστυνομία για εμένα τελειώνει εδώ, αλλά για σας συνεχίζεται.

Σας εύχομαι ολόψυχα υγεία, προσωπική, οικογενειακή ευτυχία και καλή επιτυχία στο έργο σας.»