20/5/10

Έκλεβαν με ψεύτικο πιστόλι

Συνελήφθησαν από Αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης Πατρών και δικυκλιστή της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., δύο (2) ημεδαποί ηλικίας 31 και 36 ετών αντίστοιχα, οι οποίοι κατηγορούνται για κλοπές οχημάτων και ληστείες κατ΄ εξακολούθηση. Συγκεκριμένα οι ανωτέρω, ολίγο νωρίτερα της σύλληψής τους, είχαν αφαιρέσει μια δίκυκλη μοτοσυκλέτα στην οποία και επέβαιναν. Από την προανάκριση που διενήργησε η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Πατρών, προέκυψε ότι ο 31χρονος μαζί με έναν άλλο ημεδαπό ηλικίας 30 ετών, ο οποίος επίσης συνελήφθη, είχαν διαπράξει τις παρακάτω αξιόποινες πράξεις :\


· Μεσημβρινές ώρες της 13-5-2010, κλοπή δίκυκλης μοτοσυκλέτας στην πόλη της Πάτρας. ·


Μεσημβρινές ώρες της 18-5-2010, ληστεία σε κατάστημα ψιλικών στην πόλη της Πάτρας όπου με την απειλή όπλου εξανάγκασαν την ιδιοκτήτρια να τους παραδώσει χρηματικό ποσό.


· Την 06:00 ώρα της 16-5-2010, ληστεία σε κατάστημα καφέ- ζαχαροπλαστείο–πρατήριο άρτου στην πόλη της Πάτρας όπου με την απειλή όπλου εξανάγκασαν υπάλληλο του καταστήματος να τους παραδώσει χρηματικό ποσό.


· Την 06:05 ώρα της 17-5-2010, ληστεία σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος (αναψυκτήριο), στην πόλη της Πάτρας, όπου με την απειλή όπλου εξανάγκασαν την ιδιοκτήτρια να τους παραδώσει χρηματικό ποσό.


Στην κατοχή του 31χρονου δράστη βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα πλαστικό πιστόλι (απομίμηση γνήσιου), το οποίο είχαν χρησιμοποιήσει οι ανωτέρω στην διάπραξη των τριών ληστειών .