24/2/11

Συλλήψεις για μαστροπεία στην Καλαμάτα








Γραφει η
Ιωάννα Κοντομηνά
(Καλαμάτα)



Αξιοποιώντας πληροφορίες που έφτασαν στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Μεσσηνίας, άνδρες της υπηρεσίας προέβησαν σε σύλληψη τριών γυναικών Ρουμανικής καταγωγής για μαστροπεία και πορνεία , ενώ αναζητείται και τέταρτος συνεργός Ρουμάνικης καταγωγής και αυτός.
Συγκεκριμένα ένας 51χρονος και μία 40χρονη, υπήκοοι Ρουμανίας και οι δύο , σε διαμέρισμα που διατηρούσαν στο κέντρο της Καλαμάτας εξέδιδαν έναντι αμοιβής μια 20χρονη και μια 35χρονη. Αστυνομικός ,προσποιούμενος τον πελάτη , παρουσιάστηκε στην 40χρονη , με την οποία και έκανε την συμφωνία να συνευρεθεί ερωτικά με μία από τις κοπέλες, έναντι του ποσού των 50 ευρώ, τα οποία της έδωσε αφού πρώτα τα είχε προσημειώσει. Όταν πήγαν στο δωμάτιο , ο αστυνομικός αποκάλυψε την ταυτότητά του στην κοπέλα και μαζί με συναδέλφους του συνέλαβαν και τις τρείς γυναίκες. Ο 51χρονος άνδρας ,που έλειπε εκείνη την στιγμή από το σπίτι, αναζητείται από την αστυνομία.
Σε νομότυπη έρευνα που ακολούθησε βρέθηκαν τα προσημειωμένα 50 ευρώ που της είχε δώσει νωρίτερα ο αστυνομικός αλλά και άλλα 60ευρώ πάνω στην 40χρονη.