17/3/11

Ο Κούγιας έγινε "ντάνα"


Στη φωτογραφία δεν είναι ο Αλέξης αλλά ο φίλος Δήμαρχος Περιστερίου Ανδρέας Παχατουρίδης, που το γλεντάει στα αποδυτήρια με τους παίκτες του Ατρόμητου.
Σαμπάνιες όμως έχει ανοίξει αυτήν την ώρα ο Κούγιας, απέναντι από το Πολεμικό Μουσείο. Ο Πατέρας του γεμίζει το ποτήρι και ο δικηγόρος το κατεβάζει μονορούφι. Όχι για να πνίξει τον καημό του, αλλά για να χαρεί που χθες το απόγευμα ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Βόλου του Αχιλλέα Μπέου αποκλείστηκε από το κύπελο.  Ιστορικές στιγμές για τον Ατρόμητο Περιστερίου που  εξασφάλισε την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος για πρώτη φορά στην πολύχρονη ιστορία του. Οι Περιστεριώτες αναδείχθηκαν ισόπαλοι (0-0) με τον Ολυμπιακό Βόλου στο Πανθεσσαλικό και σε συνδυασμό με την νίκη τους με 2-1 στον πρώτο αγώνα πήραν το «χρυσό» εισιτήριο. Αμέσως μετά ο Μπέος ανακοίνωσε πως βάζει ΠΩΛΕΙΤΑΙ στον σύλλογό του.
«Είναι μια απόφαση –είπε-  όχι εν βρασμώ ψυχής.
Ο κάθε άνθρωπος πρέπει να παίρνει αυτό που του αξίζει. Όχι όλοι οι φίλαθλοι, αλλά σε όσους απευθύνομαι, δεν αξίζουν να έχουν τον Μπέο για πρόεδρο. Μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου, μαζί με τα παιδιά που τους δίνω χειροκρότημα και το προπονητικό τιμ, θα δώσουμε όλοι μαζί τον καλύτερο εαυτό για να πάρουμε αγωνιστικά ότι μας αξίζει. Όταν τελειώσει η χρονιά, ο Ολυμπιακός Βόλου πωλείται. Παρέλαβε το 2008 μια ομάδα με προσφυγές και χρέη. Αυτή τη στιγμή υπάρχουν τακτοποιημένες όλες οι οφειλές.
Αποχωρώ χωρίς χρέος. Αν δεν βρεθεί επενδυτής, όλοι οι παίκτες πωλούνται από ένα ευρώ μέχρι όσα δώσει ο καθένας. Θα παραδώσω τις μετοχές στο Δήμο Βόλου. Να οδηγήσουν αυτή την ομάδα, εκεί που της αξίζει, στην Τρίτη ή την τέταρτη Εθνική. Εκεί που είχαν συνηθίσει ».