18/6/11

Καλλιεργούσε σε αποθήκη δενδρύλλια

Αυτές είναι οι γλάστρες που βρέθηκαν στο υπόγειο της αποθήκες με τα μοτοποδήλατα
Η μικροποσότητα χασίς σε δόσεις
Ο 44χρονος είχε δημιουργήσει τις κατάλληλες φωτιστικές συνθήκες και όχι μόνο. Πάνω  διακρίνεται και ο ανεμιστήρας για να ... αερίζονται τα φυτά
Στo πλαίσιo της συνεχούς προσπάθειας καταπολέμησης της διάδοσης και χρήσης των ναρκωτικών ουσιών, συνελήφθη χθες (17-6-2011) το βράδυ από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Σαντορίνης, Έλληνας  ηλικίας 44 ετών, ο οποίος κατηγορείται για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης.  
Σε νομότυπη έρευνα που διενεργήθηκε μέσα σε υπόγεια αποθήκη καταστήματός ενοικίασης μοτοποδηλάτων, ιδιοκτησίας του, στην περιοχή Φηρών- Θήρας, βρέθηκαν σε κατάλληλα διαμορφωμένο χώρο στον οποίο ο συλληφθείς είχε εγκαταστήσει αυτόνομο σύστημα ποτίσματος, εξαερισμού, φωτισμού και δημιουργίας κατάλληλων περιβαλλοντολογικών συνθηκών, τριάντα δύο (32) δενδρύλλια κάνναβης ύψους από 1,20 έως 1,80 μέτρα, τα οποία εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν.
Επιπλέον, σε έρευνα που έγινε στην οικία του δράστη, βρέθηκε ειδικά διαμορφωμένος χώρος αποξήρανσης-επεξεργασίας των δενδρυλλίων κάνναβης. Επίσης, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:
  • Ποσότητα 51,2 gr ακατέργαστης ινδικής κάνναβης, που προοριζόταν για εμπορία.
  • Μία ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας.
  • Ένα κινητό τηλέφωνο.
  • Πέντε (5) φαρμακευτικά δισκία άγνωστης ουσίας.
  • Μία ξιφολόγχη πολεμικού τυφεκίου.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Νάξου.