10/6/12

Ο Νταβλούρος για την λαθρομετανάστευση


 


Ο πρώην Διοικητής Ασφαλείας Πατρών και νυν βουλευτής Αχαΐας της Ν.Δ., Θανάσης Νταβλούρος, που συνόδευσε τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, Αντώνη Σαμαρά σε όλες τις επισκέψεις του, στην Πάτρα, προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

«Η παρουσία του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Αντώνη Σαμαρά στην Πάτρα και οι δεσμεύσεις του, τόσο κατά τη διάρκεια των επισκέψεων του, στην Αστυνομική Διεύθυνση Αχαΐας και στον Μητροπολίτη Πατρών, κ. Χρυσόστομο, όσο και κατά τη σύσκεψη στο Επιμελητήριο Αχαΐας, δείχνουν ότι το ζήτημα της ασφάλειας και της προστασίας του πολίτη είναι το κορυφαίο στην ατζέντα των προτεραιοτήτων της παράταξης μας.  Η εγκληματικότητα και η λαθρομετανάστευση απασχολούν την κοινωνία περισσότερο από ποτέ. Και η περιοχή, δυστυχώς, βιώνει την κατρακύλα χωρίς τέλος στα ζητήματα ασφάλειας και προστασίας των πολιτών.
Η ανεξέλεγκτη έκρηξη της εγκληματικότητας, της λαθρομετανάστευσης και της βίας της «κουκούλας», είναι οι αψευδέστερες. Ο Αντώνης Σαμαράς και η Νέα Δημοκρατία, με την ψήφο του λαού, αναλαμβάνουν τη δέσμευση ότι από τις 18 Ιουνίου, να βάλουν φρένο σε αυτή την κατρακύλα. Με σχέδιο και συντονισμό, θα πάψουν οι πολίτες να ζουν σε καθεστώς τρόμου και πανικού. Σ’ αυτό θα συνεισφέρουν και οι ένστολοι πολίτες, που εγγυώνται την ασφάλεια του πολίτη, την εφαρμογή του νόμου.

Μέχρι σήμερα ο ρόλος και η αποστολή τους, όπως έχω επισημάνει και στο παρελθόν, δεν έχει αναγνωριστεί στο βαθμό που πρέπει, το αντίθετο. Οι ένστολοι πολίτες ήταν αυτοί που υπέστησαν αδικίες. Γιατί είναι αδικία οι οριζόντιες περικοπές μισθών σε ανθρώπους που είναι έτοιμοι να θυσιαστούν για το κοινωνικό σύνολο».