20/10/12

Τους λήστευαν στα ΙΧ

Εξαρθρώθηκε, μετά από μεθοδική έρευνα του Τμήματος Ασφαλείας Κορίνθου, εγκληματική ομάδα, που διέπραττε ληστείες, ενώ εξιχνιάστηκαν τέσσερις (4) υποθέσεις ληστείας σε βάρος πολιτών, στο Ζευγολατιό Κορινθίας.
Συνελήφθη ύστερα από συντονισμένη επιχείρηση, αστυνομικών του Τμήματος Ασφαλείας Κορίνθου, στο Ζευγολατιό Κορινθίας, ένας (1) 22χρονος ημεδαπός ΡΟΜΑ, μετά από ένταλμα Σύλληψης του κ. Ανακριτή Κορίνθου, για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης και ληστεία, ενώ η δικογραφία που σχηματίστηκε περιλαμβάνει ακόμα τρεις (3) ημεδαπούς ΡΟΜΑ, μέλη της εγκληματικής ομάδας, οι δύο από τους οποίους είναι ανήλικοι.
Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα του Τμήματος Ασφαλείας Κορίνθου, οι ανωτέρω, κατά το χρονικό διάστημα από τα τέλη του Σεπτεμβρίου, έως και τα μέσα του Οκτωβρίου του τρέχοντος έτους, είχαν διαπράξει τέσσερις (4) ληστείες σε βάρος πολιτών, όπου σε χώρο στάθμευσης καταστήματος, στο Ζευγολατιό Κορινθίας, με την χρήση σωματικής βίας, αφαίρεσαν από πολίτες, χρηματικά ποσά, ηλεκτρονικές συσκευές, έγγραφα και προσωπικά αντικείμενα.