25/1/13

Πλακώθηκαν στο ξύλο με τους Πακιστανούς


 
Συνελήφθησαν χθες (24-01-2013) το βράδυ στη Λάρισα, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρισας, οκτώ (8) νεαρά άτομα για πρόκληση επικίνδυνων σωματικών βλαβών και διακεκριμένων φθορών. Πρόκειται για έναν 23χρονο ημεδαπό και ακόμη επτά (7) ανήλικους ημεδαπούς, ηλικίας από 16 έως και 17 ετών.
Ειδικότερα, χθες (24-01-2013) περί ώρα 20.00, μετά από τηλεφωνική καταγγελία στο Κέντρο Άμεσης Δράσης της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρισας για συμπλοκή μεταξύ ατόμων έξω από κατάστημα «μίνι – μάρκετ», ιδιοκτησίας 47χρονου αλλοδαπού, υπηκόου Πακιστάν, οι αστυνομικοί έσπευσαν άμεσα στο σημείο, απ’ όπου προσήγαγαν στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρισας, συνολικά δεκαοκτώ (18) άτομα, από τα οποία δώδεκα (12) ημεδαποί και έξι (6) αλλοδαποί, υπήκοοι Πακιστάν.
Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι οι οκτώ (8) από τους ημεδαπούς προσαχθέντες, οι οποίοι και συνελήφθησαν, επιτέθηκαν με πέτρες και ξύλα σε αλλοδαπούς, υπηκόους Πακιστάν, που βρίσκονταν στο «μίνι – μάρκετ», με αποτέλεσμα να τραυματίσουν ελαφρά τον ένα απ’ αυτούς, ηλικίας 34 ετών και να προξενήσουν φθορές στο κατάστημα (θραύση μπουκαλιών).
Ο τραυματίας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, απ’ όπου απεχώρησε, αφού του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες.
Στο χώρο βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τέσσερα (4) ξύλα από κλαδιά δέντρων, μήκους ενός (1) μέτρου περίπου το καθένα.