20/9/13

Απ' τα φρουτάκια στις κουρτίνες


Συνελήφθη από την Υπηρεσία Οικονομική Αστυνομίας & Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, ημεδαπός που μετέφερε μεγάλη ποσότητα υφάσματος κουρτινών, χωρίς τα προβλεπόμενα φορολογικά παραστατικά
Συνελήφθη,  από την Υπηρεσία Οικονομικής Αστυνομίας και Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, ένας ημεδαπός, οδηγός Ι.Χ.Φ. αυτοκινήτου, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για μη έκδοση παραστατικών στοιχείων κατά τη διακίνηση εμπορευμάτων αξίας πλέον των πεντακοσίων (500) ευρώ.
Ειδικότερα, πρωινές ώρες της 17-09-2013, αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. προσήγαγαν τον ημεδαπό στο Τ.Α. Ασπροπύργου, διότι κατά τη διάρκεια ελέγχου στο Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο που οδηγούσε, διαπιστώθηκε ότι δεν έφερε παραστατικά στοιχεία για τα εμπορεύματα που μετέφερε σε αυτό.
Άμεσα συγκροτήθηκε κλιμάκιο της Υπηρεσίας Οικονομικής Αστυνομίας & Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και διενεργήθηκε φορολογικός έλεγχος, όπου διαπιστώθηκε ότι ο συλληφθείς μετέφερε (4.000) μέτρα υφάσματος κουρτινών, η αξία του οποίου υπερβαίνει τις (10.000) ευρώ.

Ο συλληφθείς με την δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του, οδηγήθηκε  (18-09-2013) στο κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών.